Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Witam. Udzielę lekcji gry na perkusji osobom początkującym, które chciałyby nauczyć się gry na tym instrumencie. Jestem pasjonatem, na perkusji gram 9 lat i podchodzę do tego profesjonalnie. Oferuję naukę z zakresu podstaw gry, teorii techniki oraz rytmów z różnych gatunków muzyki (rock, pop, funk, rnb, muzyka alternatywna). Daję możliwość ćwiczenia na swoim własnym sprzęcie oraz dzielę się wiedzą przydatną do szybszego, osobistego rozwoju gry na instrumencie perkusyjnym. Lekcji udzielam na terenie Osieka ale mogę dojechać do Lubina lub innych miejscowości w okolicy. Zapraszam do siebie na pierwszą lekcję pokazową za darmo :)
Cena: 30zł/h
Próbek mojej gry można posłuchać w nagraniach zespołu z którym współpracowałem (rock/alternative/indie): Kanał Youtube
W razie pytań zapraszam do kontaktu :)
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

rezik007, szukaj naiwnych dalej. Powodzenia ! :usmiech:
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: januszki »

andros pisze:Corocznie do MDK zgłasza się kilku osób zainteresowanych nauką gry na perkusji, ale Placówka nie prowadzi takich zajęć...
A szkoda bo sam bym poszedł na takie coś. Trzeba się rozwijać :jezyk:
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie. - Henry Ford
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

januszki, Ty jesteś chyba chory na głowę. Z Lublina byś przyjeżdżał do Lubina na zajęcia gry na perkusji ?
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: januszki »

Wiesz jak trudno znaleźć nauczyciela który naprawdę coś potrafi? A przy tym mieć jeszcze gdzie grać? Potrafiłem przez kilka lat dojeżdżać do dziewczyny do Szczecina kilka razy w miesiącu, więc wycieczki mi się straszne ;)
A tak już całkiem serio, wracam z wygnania zawodowego na wschodzie do Lubina za niedługo (tak przynajmniej obiecują).
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie. - Henry Ford
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mirekk »

Ja bym chciał nauczyć się grać na gitarze
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM