Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Czy uważacie że warto w to inwestować i jest to skuteczny środek reklamy?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: agfa »

A możesz podać przykład?:)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: enio »

To chyba zależy od wielu czynników. Ja kupuję odzież reklamową tylko na targi branżowe, bo wiadomo, że tam jest potrzebna. Oczywiście nie kupuję tego w agencji reklamowej, to byłoby raczej nieopłacalne. Zamawiam je w hurtowni: http://www.openwear.pl
Dzięki temu nie wydaję zbyt dużo.
Ale jakby ktoś chciał dawać np. koszulki jako gratis do zakupów czy coś w tym stylu to nie wiem, czy to do końca dobry pomysł. No i jeszcze zależy jaka branża.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aipate »

enio pisze:To chyba zależy od wielu czynników. Ja kupuję odzież reklamową tylko na targi branżowe, bo wiadomo, że tam jest potrzebna. Oczywiście nie kupuję tego w agencji reklamowej, to byłoby raczej nieopłacalne. Zamawiam je w hurtowni:
Ale jakby ktoś chciał dawać np. koszulki jako gratis do zakupów czy coś w tym stylu to nie wiem, czy to do końca dobry pomysł. No i jeszcze zależy jaka branża.
to dobry pomysł
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: hektorka »

Ubiór w miejscu pracy czy w firmie jest bardzo ważny. Klienci i potencjalni partnerzy kierują się pierwszym wrażeniem, więc zawsze trzeba pilnować tego żeby prezentować się przyzwoicie. Ja prowadzę swój gabinet kosmetyczny i mimo tego, że nie przeprowadzam żadnych zabiegów lekarskich, posiadam sukienkę medyczną http://www.apolonia.com.pl/odziez-medyczna/sukienki/ która sprawia, że wyglądam bardzo profesjonalnie. To na pewno lepsze niż przyjmowanie klientek w zwykłym ubraniu. Teraz ceni się odpowiedni wygląd i schludność.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: szeregowiec »

Odzież reklamowa jest bardzo istotnym elementem promocji firmy, zwłaszcza na różnego rodzaju imprezach, targach, promocjach itp.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Ale kto będzie w tej odzieży chodził?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Odzież reklamowa jest jak najbardziej ok, ale pewnie chodzi przede wszystkim o prezentowanie się klientom chyba...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Felcia12 »

To zależy. Odzież reklamowa niekoniecznie sprawdzi się w każdej branży. Nic nie szkodzi spróbować - w końcu raczej nie zepsujesz sobie tym wizerunku http://www.newsweek.pl/biznes/co-zrobic ... 293,1.html . No chyba że źle przygotujesz logo i inne elementy graficzne. Sam pomyśl.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM