Twój faworyt w tym starciu

Czas głosowania minął 11 kwie 2005, 21:52

Liczba głosów: 20
Vendro !! (5) 25%
Marian !! (15) 75%
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

elektryk, hehe dzieki :) troche sie ostatnio bawie grafika. fakt do Mariana mi dosc duzo brakuje, tyle ze tu duza role odgrywa doswiadczenie :)

qurcze mam 4 głosy aż myślałem, że na zerze skończy się ankieta - dziękuję bardzo za głosy na mnie :)
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

doswiadczenie ... racja

ale ja znowu jesli chodzi o programowania to klapa ;] chyba, ze pascal ;];] ale tu tez nie zablysne ;];]

smuci mnie tylko ilosc glosow ... 16 osob tylko glosowalo. nie tak to sobie wyobrazalem, ale nic, mamy jeszcze czas.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
yoo

Post autor: primo »

i tak najlepszy w Lubinie jest Wycho, jesli chodzi o grafike komputerowa... ale dobrze chlopaki, ze przynajmniej czyms pozytecznym sie zajmujecie szacuneczek... nie oddaje glosu na nikogo, gdyz nie mam kompetencji w tej dziedzinie a jak mowilem na poczatku najbardziej przypadly mi do gustu, prace Wycha:)- pozdro!!!
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Wycho? A kto to?
reeee
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Wycho ... ymmmmm ... dosc dlugo siedze w tej branzy i pierwszy raz o kims takim slysze ;/;/;/ pokaz jego prace, chetnie zobacze jak wygladaja jego prace skoro sa na najwyzszym poziomie w Lubinie ;/;/;/
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: baks »

choć z vendrem się znam 10 Lat ... to mi się podoba Praca Mariana - tak jak elektryk stwierdził że pełna innowacji i jak mi się wydaję bardziej czytelna --- jak to bywa we współczesnym świecie "praca Mariana Zwraca na siebie uwagę" jednak venDra tez spoko ... mi do vendra Daleko.... a sądzę że vendro szybko zniweluje tą różnicę dzieląca go z Marianem.... powodzenia ...i głos oddaję NA Mariana ...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący
Marian jestem w szoku

Post autor: KulMen »

Czesc.
Marian twoja grafa mnie rozwalila. Robisz stary postepy. Ciesze sie bardzo z tego i z przyjemnoscia zaglosowalem na Ciebie, a wiesz ze ja sie zawsze czepiam :) a tu tym razem nie ma sie do czego czepic :) jest bomba.
Praca kolegi jest na poziomie twoich tworczosci z czasow kiedy sie mielismy okazje spotkach pierwszy raz :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

baks: mam nadzieje, ze Vendro szybko podskoczy z poziomem, bo im wiecej ludzi na poziomie tym wieksza zdrowa rywalizacja.

kulkam: dziekuje bardzo ;] to, ze Pan sie czepia to ja wiem doskonale z doswiadczenia, ale zdaje spobie sprawe, ze jednak taki juz ten ryneki ktos sie musi czasami czepiac po to, zeby ktos inny zrobil cos naprawde dobrze przez to czepianie.

jesli chodzi baks i elektryk oto, ze vendro dogoni mnie szybciutko, to bardzo sie z tego ciesze, ale juz od razu zapowiadam, ze nie mam w planach stanac w rozwoju ;] wiec bedzie to dluuuugi wyscig .. bo ja sie nie zamierzam poddawac ani stac w miejscu;]

Ciesze sie, ze jako tako pare osob zaglosowalo.

Wszystkich w iminiu swoim i Vendra serdecznie dziekuje za glosy, mysle, ze takie uwagi sa cenne dla kazdego 'grafika z zamilowania' i, ze nikt nie obrazi sie odwracajac plecami, ale wezmie sobie do serca slowa oceniajacych go forumowiczow.

Ciesze sie tez ogromnie, ze rywalizacja miedzy mna a Vendrem byla czysta rywalizacja, nie bylo tu chwytow, nie bylo tez czegos pod publike, byla poprostu super zabawa i naprawde pojedynek na poziomie.

Zgodnie z obietnica sonda zostanie zamknieta, ale topic jest wciaz otwarty.

Wynik pojedynku: Wygrał Marian

Kto wie, jesli mi wpadnie cos do glowy badz tez moze komus innemu i znajdzie chwile czasu na wyzwanie do pojedynku to w najblizszym czasie pojawia sie kolejne graficzne starca ;];] licze na Was i na siebie ;]

Pozdrawiam serdecznie
Mariusz Cz.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Marian, Gratuluje Wygraniej, tez ciesze sie ze mimo tych wszystkich 20 głosów, były to czyste głosy na lepszą pracę.
reeee
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

ok .. zamykam topic

//marian//
Zgodnie z obietnica sonda zostanie zamknieta, ale topic jest wciaz otwarty.
;];];];>;> //
Obrazek
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM