Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pedro »

aragz pisze:Jeśli zależałoby mi na szybkiej pożyczce to chyba poszukałbym dla siebie oferty jakiejś chwilówki za 0 zł, bo tego typu ofert jest dosyć sporo - http://www.banki24.com.pl/pozyczki-za-darmo/ tylko trzeba wiedzieć jaką wybrać i na co uważać. Najważniejsza kwestia to spłata pożyczonej kwoty w ustalonym terminie. Tylko wtedy mamy pewność że unikniemy żadnych dodatkowych kosztów i pożyczka będzie faktycznie darmowa. Niektórzy tego jednak nie przestrzegają i są zdziwieni że są obarczani wysokimi kosztami związanymi z pożyczką.
Tutaj się zgodzę, zwłaszcza na pierwszy raz trzeba sprawdzić czy dasz radę spłacić. W kredytach-chwilówkach, które są długo już jest możliwość wzięcia takiej za 0 zł przy pierwszym podejściu.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Elinor »

ja o pożyczkach, zwłaszcza chwilówkach, mam jak najgorsze zdanie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: SiwyW »

W kłopoty finansowe oczywiście można wpaść - ale to i bez brania chwilówek. W życiu niestety różnie bywa i wzięcie pożyczki w banku czasami jest nieosiągalne. Warto wtedy zastanowić się nad szybką pożyczką ale tą za darmo czyli zwracamy tyle ile pożyczyliśmy. Np. na stronie www.pozyczkazadarmo.net.pl masz całą masę firm udzielających takich właśnie pożyczek. Wystarczy oddać w terminie a nie płacimy odsetek wcale.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gufi123 »

Szybkie pożyczki nie sa wcale tanie. Lepiej wybrać sie do banku i przemyśleć pożyczkę taką z prawdziwego zdarzenia. Ostatnio czytałem tutaj https://pl.getbucks.com/blog/czy-mozna- ... sze-z-500/ że nawet pieniądze z naszego rządowego programu 500+ są wliczane w obliczanie zdolności kredytowej i raczej nikt tego nie podważa. Fajna sprawa bo oprócz zysku 500zł można sobie podnieść zdolność kredytową.
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM