Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Roelemoen »

Programista to dobry pomysł w dzisiejszych czasach :) tyle dobrych ofert można znaleźć za naprawdę konkretne pieniądze!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: tunka »

Oczywiscie,ze jest to dobry zawód. Jednak nie każdy zostanie programistą. Nie każdy ma do tego predyspozycje i umiejętności .Sama nie widzę siebie przed komptuerem ponieważ by mnie to meczyło.....

Jesli chcecie wybrać się na studia sugerowałabym zastanowić sie nad uczelnią w większym mieście ponieważ takie mają o wiele lepszą renomę. Sporo ciekawych kierunków ma w programie uczelnia Korczaka: http://www.wspkorczak.eu/ Swoją filię mają w Katowicach. Wydaje mi się,ze duże perspeiktywy ma kierunek polityka społeczna.
Pomocna :)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Teraz już chyba tylko przedmioty ścisłe warto studiować.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: fiolka123 »

Myślę ze wszystko zalezy od tego co cię kręci i czy podczas studiów będziesz coś robił, chodził na praktyki, itp. Teraz pracodawcy patrzą na doświadczenie
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elik »

Wiem, że teraz wiele osób zamiast iść na studia decyduje się na szkołe policealną. Uważam, że jest to dość dobre rozwiązanie bo macie wtedy konkretny zawód. Sama żałuję, że kiedyś nie poszłąm do takiej szkoły. Jeżeli szukasz jakiejś konkretnej to wiele słyszałam o tej http://policealna.gowork.pl/oddzial/warszawa ma wiele ciekawych kierunków :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Elinor »

każdy powinien wybierać taki kierunek studiów, który go interesuje i pasjonuje.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: dominikgala9 »

Oferty pracy dla informatyków skłaniają mnie, bym jednak porzucił nauczycielstwo, które lubię ale nie płaci zbyt dobrze na programowanie. Słyszałem od znajomych, że dużo pracy jest w Poznaniu, znalazłem taką stronę http://infolet.pl/oferty/ i będę chciał ją sprawdzić, jak tylko skończę kurs Ruby.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mada »

ja ucze sie w kierunku bezpieczenstwa wewnetrznego kraju..moze znajde prace na kasie w biedrze :D
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Jestem ciekawa na co padł wybór ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: miludek »

Szkoła Mydłowskiej w Warszawie, o ile tylko interesuje was jeden z kierunków jakie mają. Tam nie ma masówki - macie kilka kierunków, które prowadzone są na wysokim poziomie. Sama jestem na dietetyce, koleżankę mam na kosmetologii. Raczej nie jest to miejsce dla szukających samego papierka. Uczą konkretni ludzi, z konkretną wiedzą.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Elinor »

ja uważam, że studia powinny być wybierane na podstawie naszych zainteresowań i pasji, aby praca sprawiała nam przede wszystkim przyjemność.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aszczerbik »

Teraz jest popyt na informatyków i programistów więc może w tą stronę?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pita »

Moim zdaniem warto jest również uczyć się języków.... Jest to bardzo ważne poniewaz obecnie w praktycznie każdej dużej firmie wymagają znajomości przynajmniej jednego języku. I to na poziomie bardzo dobrym... Proponuje uczyć się angielskiego albo niemieckiego. Samodzielni jest trudno. Niemniej jest wiele szkół językowych.

Empik ma ciekawe kursy językowe:
https://empikschool.com/

Mega plusem jest u nich to ,ze można sie tam zapisać na kurs online.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elabarbara »

. Ja dopiero zaczełam swoją przygodę ze studiami w tym roku. Poszłam na studia zdrowie publiczne w Łodzi Jestem zadowolona bo uczęszczam na zajęcia prowadzone metodą projektową i warsztatową.Po ukończeniu studiów mam szanse pracować w szpitalu,przychodni,ośrodkach rechabilitacyjnych.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

No, tylko z tym załapaniem się do pracy niestety też bardzo różnie ostatnio bywa.
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM