Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: krastin »

Ja jestem przeciwny takim rozwiązaniom, dla mnie to zwykłe naciąganie ludzi i ja osobiście nigdy bym się na wzięcie takiej chwilówki nie zdecydował.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: marla98 »

Ja też jestem przeciwniczką! Naczytałam się trochę na ten temat na różnych stronach finansowych m.in. http://konta-oszczednosciowe.blogspot.c ... znych.html i uważam, że nie zaczynać z tego typu pożyczkami. Szybko można popaść w spiralę zadłużenia.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: chillout »

trochę analizuję od czasu do czasu rynek firm pożyczkowych i tak nie ogarniam, jest ich tak dużo. Co chwilę pojawiają się nowe. Czy wonga jest w porządku?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: oewonga »

chillout pisze:trochę analizuję od czasu do czasu rynek firm pożyczkowych i tak nie ogarniam, jest ich tak dużo. Co chwilę pojawiają się nowe. Czy wonga jest w porządku?
Witam! Chillout pożyczaj ąc w wonga. com zawsze możesz liczyć na przejrzyste i jasne zasady pożyczki. U nas Klient od początku wie, ile będzie miał do spłaty i w jakim terminie będzie musiał uregulować to zobowi ązanie. Jako przedstawiciel firmy zapraszam wszystkich zaintere sowanych do zapoznania się właśnie z naszą ofertą. Maksymalna kwota pierwszej poż yczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o poży czkę ratalną - do 5000 zł, którą można spłacić nawet w 18 ratach! Koszt poży czki ratalnej można poznać na stronie wonga. pl - pod suwakami, którymi ustawia się kwotę poż yczki i liczbę rat. Aby wnioskować o po życzkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej wonga. pl. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na wonga. pl/live_chat?utm_source=lubin. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz Ekspert wonga. com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: jotek »

Żadna chwilówka dobra nie jest. Taka jest prawda.
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM