Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Hej.Czy zdarzyło się Wam robić zakupy w aptece internetowej? Pytam się bo poważnie się nad tym zastanawiam. Czy takie apteki są bezpieczne?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: marta22 »

A czemu mają niby nie być? Apteki internetowe obowiązują praktycznie takie same regulacje jak apteki stacjonarnie. Nie ma dla nich wyjątku. Jest za to o wiele taniej. przykład mojej mamy. W aptece stacjonarnej powiedzieli jej,ze diohespan max kosztuje 70 zł. Za tow aptece internetowej kosztował dwa razy mniej...
Najczęściej kupję w aptece Cefarm;
http://www.cefarm24.pl/
Apteka miewa najlepsze promocje ( jest to największa apteka w sieci tak wiec mogą sobie na to pozwolić).
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kacperro1 »

Ja kupuję i nigdy nie było problemu :) To co mnie skusiło to właśnie dużo niższe ceny
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Ja czasami zamawiam coś w aptekach internetowych. Ale tylko wtedy jak mam większe zamówienie.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: kornik »

Nie widzę zbytniej różnicy jeżeli chodzi o asortyment i to co możemy tam dostać. Jedyna różnica to forma zakupu. Apteki online często mają większy asortyment niż stacjonarne. Może dlatego zawsze stawiam na zakupy online :) Dlatego pędzę zamówić mój niezbędnik treningowy https://www.magneb6.pl/produkty/magneb6%20produkty/magne-b6-max i lecę na trening :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: norefka »

Ja kupuję zarówno w internecie, jak i stacjonarnie. To zależy od tego gdzie taniej dostanę. Ostatnio akurat na mój ulubiony kremik http://www.vichy.pl/produkty-przeciw-oz ... p2947.aspx dostałam rabat u mnie w osiedlowej aptece, to od razu kupiłam 3 sztuki :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Roelemoen »

Nigdy. Jeśli już to patrzę przez internet ile kosztują leki w danej aptece
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mckenzie12 »

Jaki problem podejść do apteki, jeżeli masz obawy nie rozumiem
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: krastin »

Ja nie jestem przekonany do aptek internetowych, wolę kupować w normalnych stacjonarnych. Kupowanie leków on-line to jednak ryzyko.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

A gdzie występuję to ryzyko? Przecież apteki internetowe też muszę spełniać rygorystyczne wymogi.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Ja nie robię w aptece internetowej zakupów z bardzo prostej przyczyny, nie mam powodów, skoro na każdym rogu jest apteka i do jednej z nich mam rzutem beretem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Tosh »

Pewnie, internetowe apteki dla mnie są najlepsze. Ja systematycznie tutaj https://www.zaufane-apteki.pl zamawiam leki, które po prostu regularnie schodzą. Sporo w ten sposób da się zaoszczędzić.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: razmus »

Akurat jeśli chodzi o apteki to wybieram się do tych stacjonarnych, ale w momencie gdy kupuję inne rzeczy, np ubrania, często korzystam ze sklepów online ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Bosch »

Też czasem online coś zamówię, ale generalnie dużo częściej z aptek stacjonarnych korzystam. Najtańsza jest Gemini, w Lupinie niestety nie ma, ale jak jestem w Bydgoszczy to tam kupuje, bo tam jest punkt. Dokładny adres znajdziecie na tej stronie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
...

Post autor: Olinka »

zamawiam online, bo nie lubię kupować w osiedlowych aptekach lekow na intymne dolegliwosci np. dicopeg 10g na zaparcia czy tabletki dla meza, wiadomo do czego :D
Zablokowany

Informacje

Amazon [Bot], Marecki11  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM