Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: miludek »

Jeśli postawisz konto na Hekko i wgrasz to samo, porównasz support, to sama się przekonasz gdzie jest lepiej. Głównie chodzi o dopasowanie podstawowych parametrów, czego zdecydowana większość userów na początek nie potrafi wykonać.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: rejka7 »

Solidne konta macie np. w Firehost. Rzeczywiście działają one pierwsza klasa, są niezawodne i tak powinno to wyglądać. Macie od razu też domeny i lepiej mieć jedno i drugie w jednej firmie. Obsługa na bardzo dobrym poziomie, szybka pomoc nawet przy głupich problemach. Mogę polecić.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Przecież hekko wychodzi dwa razy taniej i jest w dodatku znacznie bardziej znane. Po co sugerujesz coś, co jest po prostu gorsze i w dodatku anonimowe? Siedź sobie tam, ale żadnych cudów się nie spodziewaj.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aragz »

Jeżeli o mnie chodzi to już kilkanaście lat korzystam z usług Nazwa/Netart i moim zdaniem mają najlepszą ofertę hostingu choć ostatnio koszty serwerów poszły trochę w górę. Te same parametry za nieco niższą cenę znajdziemy za to w Home więc ich usługi w zasadzie również mógłbym polecić. Obydwa serwery praktycznie dotykają żadne większe awarie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elik »

Jeżeli chodzi o hosting to uważam, ze powinien być dopasowany do naszych potrzeb by spełniał swoją funkcję. Zawsze warto stawiać na funkcjonalność. Jeżeli nie wiesz gdzie szukać hostingu dla siebie to ja polecam Ci zajrzeć do nich http://www.integratedsolutions.pl/pl/oferta/cloud/baas/ bo mają dośc ciekawą ofertę. Myślę, że znajdziesz tam coś odpowiedniego dla siebie :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elik »

Jeżeli chodzi o domeny, serwery dedykowane, hosting itp rzeczy to ja polecam Ci zajrzeć do nich http://www.sprintdatacenter.pl/serwery-dedykowane bo mają świetną ofertę, która na pewno przypadnie Ci do gustu. Mają sporo pozytywnych opinii więc na pewno będziesz zadowolony
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aragz »

Ja korzystam z serwerów Home i Nazwa i uważam że te dwie firmy posiadają solidną ofertę, wiem że dużo ludzi poleca również Linuxpl
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Konto z domeną na Hekko, tak jak już było powiedziane. Raczej na lepszych warunkach tego nie da się zrobić. Z kodem rabatowym macie komplecik za 40 zł. Można gdzieś taniej? Tym bardziej przy racjonalnej stawce za przedłużenie?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Akorot »

od 3mcy zmieniłem na Linuxpl i jestem mega zadowolony z serwisu
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: rejka7 »

Ja od dawna na Firehost i przy niewielkich kosztach nie mamy żadnych problemów. Support bardzo dobry, szybka pomoc, w zasadzie usługa niezawodna. Myślę, że wszystko jest kwestią dopasowania czegoś odpowiedniego pod dany przypadek.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: marta22 »

oj sporo jest tych firm ale z własnego doświadczenia polecam nie oszczędzać na hostingu. Szczególnie jeśli prowadzicie sklep internetowy i zależy Wam na tym aby dostęp do strony był cały czas.... Strona również nie powinna tak bardzo zwalniać ponieważ będzie to totalnie niewygodne dla klienta i taka osoba moze po prostu zrezygnować z przeglądania i przejść na inną stronę....
Podpowiem tylko,ze w dobrej cenie serwery ma Kylos:
http://www.kylos.pl/serwery-vps/

Do tej pory jest to najlepsza firma z której usług korzystaliśmy ( muszę tutaj pochwalić kontakt ponieważ jest super).
hmm
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

W cenie serwera w Hekko po prostu nie ma szans na znalezienie lepszej usługi.
Wystarczy odpalić test kilku usług - sami szybko zauważycie, jak duże są widoczne pomiędzy nimi różnice. Szczególnie to widać w momencie, kiedy będziecie czekali na odpowiedź supportu.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kanopka »

Zdecydowanie sugeruję Firehost. Test robicie za darmo, usługa solidna i niezawodna. Jestem u nich od dawna, działa to bez żadnych problemów.
Najważniejsze jest stawianie po prostu na rozwiązania jakościowe, a znalezienie dobrego hostingu naprawdę wielkiej kasy nie wymaga.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ajlar »

Niezla oferte, szczegolnie jesli chodzi o VPSy, ma firma Statnet - https://www.statnet.pl - najtanszy VPS u nich o parametrach:

brutto 17.22 zł
1x2 GHz mocy CPU
1 GB pamięci RAM
10 GB powierzchni SSD
nielimitowany transfer

wychodzi po 14zl/msc - nie jest to wiec jakas duza kwota.
Realny uptime maja 99,989%, direct admin, prawa roota, wsparcie adminow - mozna wszystko to testowac za darmo przez 10 dni - mozna zalozyc testowe konto.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Najpewniejsze jest Hekko.
Wiele usług na jednym koncie, a jakoś działa to nam niezawodnie. Można?
Pewnie, że można. Trzeba tylko jakoś racjonalnie dobierać parametry.
Przynajmniej z naszego doświadczenia, jest to jedna z lepszych uslug pod względem jakościowym.
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM