W końcu sk8ci to również obywatele ...
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Stały bywalec

Ale taka jest prawda obiekty nie modernizowane od jakiegoś czasu po prostu się niszczą. Więc UM powinien raz na jakiś czas mieć "gest" i dać kase na sk8ów.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Weteran

hehe ... pamietam skatepark za czasow 'mlodosci' ;];] nie bylo to jak urwac sie ekipa z LO w 1 klasie i isc na skatepark poszalec ;];]
pozdrawiam starca,szota,ziobra,chestera,juchasa,marko i wielu, ktorzy spedzali z nami tak 'milo' czas hehe ;]
skatepark to juz tylko miejsce, gdzie mozna pojezdzic na butach po wczesniejszym wypiciu nektaru ;];];]
pozdrawiam starca,szota,ziobra,chestera,juchasa,marko i wielu, ktorzy spedzali z nami tak 'milo' czas hehe ;]
skatepark to juz tylko miejsce, gdzie mozna pojezdzic na butach po wczesniejszym wypiciu nektaru ;];];]
Maniak

Aston i dlatego skejtów nie lubisz ? A jak by szanowali skatepark to byś ich lubiał ?atn pisze:Junglos: Ja mam, nie szanują tego co od miasta dostają.
Co wy myślicie że oni to specjalnie niszczą ? wiadomo że po jakimś czasie coś musi się zniszczyć ze starości ... ale ta dziura w rampie to napewno nie jest ze starości.
skate też człowiek, coś mu się należy, etc. skate park. zamiast smęcić, najlepiej wziąć się zebrać, napisać stosowne pismo do UM z prośbą o medernizację, bądź ciekawszym pomysłem... winy chyba nie ma konkretnie po jakiejś stronie. w końcu co jakiś czas powinny być jakieś remonty czy coś, a z drugiej strony trzeba samemu o swoje dbać.
aston: właśnie wyobraziłam sobie sk8ów z miotłami, zagarniających szkło. fajnie by to wyglądało, ale co prawda, to prawda- dla chcącego nic trudnego. (;
aston: właśnie wyobraziłam sobie sk8ów z miotłami, zagarniających szkło. fajnie by to wyglądało, ale co prawda, to prawda- dla chcącego nic trudnego. (;
Impossible is nothing! 
Maniak

Maniak

Kryzbi, pamietam mode na szerokie spodnie
zreszta mam jeszcze jedna apre takich i z checia je zakladam od czasu do czasu.
Maniak

Maniak

Stały bywalec

Jak znam władze miasta - pewnie tak będzie ... oby się mylił
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Alien, ooo sorx za pomylke
Heh chyba faktycznie ten skateprak zlikwiduja...
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 2 gości