Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Schody nowoczesne czy drewniane

Post autor: marta22 »

Witam. Aktualnie stoję przed wyborem odpowiednich schodów do mieszkania.Zastanawiam sie czy lepsze będą tradycyjne schody czy może schody nowoczesne?
Kręcone czy moze proste?

Jakie macie u siebie? Potrzebuję inspiracji/
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Ja bym postawiła na proste schody. Te kręcone nie są zbyt praktyczne i bezpieczne.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Re: Schody nowoczesne czy drewniane

Post autor: enio »

marta22 pisze:Witam. Aktualnie stoję przed wyborem odpowiednich schodów do mieszkania.Zastanawiam sie czy lepsze będą tradycyjne schody czy może schody nowoczesne?
Kręcone czy moze proste?

Jakie macie u siebie? Potrzebuję inspiracji/
W takim razie proponuję zerknąć sobie na galerię firmy Otoschody: http://otoschody.pl/ . Jest tam sporo propozycji na schody do mieszkania. My zdecydowaliśmy się na nowoczesne schody kręcone z uwagi na to,.że tradycyjne zajmowały o wiele więcej mieijsca. Obecne schody prezentują się lepiej. Poza tym w mieszkaniu znacznie zyskaliśmy na przestrzeni.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ajlar »

Mi się bardzo podobają półkowe schody szklane . Mozna połaczyc je ze stalową balustradą i dodac jakies delikatne podświetlenie stopni np LED. Wygląda to wtedy bardzo nowocześnie. Ja niebawem planuje przerabianie schodów w salonie i chyba na takie się zdecyduję.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: miludek »

Obrazek

Schody Prudlik coś wam mówią? Wygląda to genialnie i efektownie. Są estetyczne, robią dużą różnicę - przynajmniej te, które są pokazane na zdjęciu. A schody przede wszystkim powinny gwarantować niezawodność, być bardzo dobrej jakości - to podstawa.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Mi się niestety nie podobają. W ogóle takie kręcone schody uważam za niepraktyczne.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

No co ty, kręcone są najlepsze!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec