Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Nie musisz zamawiać kuriera i czekać cały dzień w domu szybciej i wygodniej będzie jak przyniesiesz paczkę do nas! Nawet w ciągu 24h paczka będzie doręczona. Na miejscu dostajesz potwierdzenie nadania paczki kurierem oraz numer listu przewozowego. Koszt wysyłki już od 17 zł. Wysyłanie paczek odbywa się w Lubinie w księgarni Świstak przy ulicy Rynek 3 (naprzeciwko ratusza). Czynne od Pon – Pt od 10.00 do 18.00 i w soboty 10-14. Także mogą Państwo nadać przesyłkę w naszych innych punktach tj. pasaż Tesco i Real w godzinach: pn-sob 10-20 i ndz 10-18. Gwarantujemy zwrot pieniędzy za pobranie nawet w ciągu 1 dnia. Dla firm wystawiamy Faktury!. W razie pytań zadzwoń 796834089
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Kurier o wiele lepszy niż poczta polska... Ci to raczej nie dbają o przesyłany towar.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Maredryna »

lubinka pisze:Kurier o wiele lepszy niż poczta polska... Ci to raczej nie dbają o przesyłany towar.
Zgadzam się, ja też wybieram już tylko kuriera. Spójrzcie na ceny w dhl https://dhl24.com.pl/pakiety/prezentacja.html to nie jest aż tak dużo, żeby wybierać mniej bezpieczne formy przesyłki w innych firmach.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Andrzej1 »

Faktycznie, dzisiaj jest tyle różnych możliwości na przesył towarów, że nie powinno to stanowić żadnego problemu. To dobra informacja, bo przecież mnóstwo osób ma członków rodziny rozsianych po całej Europie. Teraz paczka kurierska fedexem innego kraju nikogo nie dziwi. Mnie to bardzo cieszy.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mayczak »

Ja zazwyczaj nadaję przesyłki online. Jest to nie tylko tańsze ale i wygodniejsze, bo nigdzie nie trzeba się fatygować... Zazwyczaj korzystam przy tym z Sendit, brokera kurierskiego, który moim zdaniem nie ma sobie równych (wszystkie formalności z jego pomocą można załatwić online, a ceny są naprawdę niewysokie).
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: stella93 »

A czy ktoś korzystał ze portalu https://www.epaka.pl/wysylki-na-ukraine jeśli chodzi o wysyłkę produktów na drugi koniec Ukrainy? Niefortunnie się złożyło, że moja mama tam pracuję i muszę jej przesłać kilka rzeczy osobistych. Zastanawiam się właśnie, czy z nimi się opłaca, czy może tradycyjnie pójść na pocztę. Mile widziane będą wszelkie propozycje, bo ja naprawdę nie wiem co mam robić.
Kamilla36
Kamilla36

Post autor: Kamilla36 »

Poszukaj na stronie: https://allekurier.pl/ tu na pewno znajdziesz coś nie drogiego. Widziałam tutaj mnóstwo ofert kurierskich w przeróżnych cenach, także wiele bardzo tanich. Bardzo zaskoczyła mnie prostota tej strony. Słyszałam już wiele na temat tej strony i ludzie są bardzo zadowoleni, więc pewnie Ty też będziesz.
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM