Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Starałam się wyszukać wskazówek na to w jaki sposób zatrzymać opaleniznę na dłużej, bez ustanku mam z tym kłopot i po krótkim czasie moja skóra spowrotem wraca do swojej macierzystej barwy. Wyszukałam merytoryczny wpis na blogu z którego poznałam parę świetnych wskazówek które na pewno sprawdzę na swoim ciele, tutaj link: http://poradyzdrowie.pl/jak-wzmocnic-pr ... opalenizne, jeżeli macie też jakieś sprawdzone sposoby proszę o podzielenie się nimi w tym wątku.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aga_a »

Osobiście stosuję balsam brązujący. I tak i tak muszę nawilżać skórę, bo jest bardzo sucha, a skoro balsam to kosmetyk na porządku dziennym to czemu by nie brązujący? I mam śliczny kolor, taki naturalny, bez smug.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Jesteście niepoważne. Opalenizna nie jest niczym zdrowym i wcale nie wygląda tak wspaniale jak wam się wydaje. Bo czemu ciemniejsza skóra ma być lepsza?
Co za świat. Jaśni ludzie chcą być ciemniejsi, ciemni chcą być jaśniejsi... Nikomu nie pasuje to co ma.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Jestem podobnego zdania. Opalenizna jest dosyć popularna, ale po co to? Jak dla mnie jest to raczej dosyć przereklamowane i ja się nie opalam. Jak trochę mnie słonko przypali to ok, ale sama na słońce się nie wystawiam.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: carmel »

Warto też pomyśleć o warstwie rogowej naskórka http://www.laroche-posay.pl/s%C5%82owniczek-urody/W/Warstwa-rogowa-nask%C3%B3rka-gl157-w3429.aspx opalanie może ją uszkodzić a wtedy problemy ze skórą i nie tylko są nieuniknione
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM