Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Trochę nietypowe pytanie, ale odkąd pamiętam mam z tym problem. Chodzi o to, aby stać się w oczach kobiety bardziej sexy... :)
Macie może jakieś swoje sposoby, w jaki sposób wzbudzić w kobiecie pożądanie?
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Trzeba sobie buty wypastować, zęby i uszy umyć i ładnie się uśmiechać... ;-) Jakimś środkiem na komary też powinieneś się spryskać, bo jak by Cię obsiadły, to byś wyglądał nieciekawie. Nawigacja do płci odmiennej z pewnością zostanie nawiązana.
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec
pita pisze:Trochę nietypowe pytanie, ale odkąd pamiętam mam z tym problem. Chodzi o to, aby stać się w oczach kobiety bardziej sexy... :)
Ale zamierzasz wzbudzić pożądanie w swojej kobiecie czy może w kobiecie, której jeszce nie znasz?

Bo jeśli idziesz na podryw to najważniejsza jest dobra gadka, ładne ubranie, pewność siebie. MOżesz ewentualnie wspomóc się feromonami ( tylko porządnymi typu love desire albo pheromone essence).

Jeśi masz już kobietę ale nie chce jej się uprawiać seksu to zmień coś. Wybierzcie się na wycieczkę albo kup jakieś zabawki erotyczne.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
task pisze:
pita pisze:Trochę nietypowe pytanie, ale odkąd pamiętam mam z tym problem. Chodzi o to, aby stać się w oczach kobiety bardziej sexy... :)
Ale zamierzasz wzbudzić pożądanie w swojej kobiecie czy może w kobiecie, której jeszce nie znasz?

Bo jeśli idziesz na podryw to najważniejsza jest dobra gadka, ładne ubranie, pewność siebie. MOżesz ewentualnie wspomóc się feromonami ( tylko porządnymi typu love desire albo pheromone essence).

Jeśi masz już kobietę ale nie chce jej się uprawiać seksu to zmień coś. Wybierzcie się na wycieczkę albo kup jakieś zabawki erotyczne.
W swojej. Tak sobie czytam swojego pierwszego posta i może faktycznie trochę źle to określiłem. W ostatnim czasie po prostu żona nie chce ze mną uprawiać seksu i chciałbym trochę zwiększyć u niej pożadanie. Zabawki erotyczne już są . Zastanawiałem się raczej nad jakimś afrodyzjakiem.
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Proste rady :

1. Zmienić kobietę

2. Dać jej powód do myślenia, że ją zdradzasz.
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: task »

Jeśli mu się faktycznie jego kobieta nie podoba to jedynym rozwiąaniem jest zmiana. Autor jednak pisze na fourm to znaczy,że coś do niej czuje i coś chce zrobić . Jesli chcesz przetestować sobie afrodyzjak to proponowałbym zacząć od hiszpańskiej muchy. Jest fajna, jakiś czas temu z żonką sobie przetestowaliśmy bo również chcieliśmy zobaczyć czy to działa czy nie i coś w tym jednak jest. Wystarczy kropla i mojej przynajmniej o wiele bardziej chce się uprawiać seks. Musiałbys przetestować sam jak działa to na Twoją.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pita »

Jeszcze się upewnię na 100%. Piszesz tutaj o tym?
http://sexelixir.eu/
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: task »

pita pisze:Jeszcze się upewnię na 100%. Piszesz tutaj o tym?
http://sexelixir.eu/
Tak, chodzi dokładnie o ten środek z tego linka :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Darria »

Powiem Wam szczerze, że sama jakoś nie szczególnie wierzę w środki na wzmaganie zainteresowania płcią przeciwną. Co więcej, jestem przekonana, że dużo lepsze efekty da szczera rozmowa i ubarwienie życia seksualnego- jeżeli takowe posiadać. Dzisiaj w takich sklepach jak chociażby https://sexownysklep.pl/, mamy ogromny wybór gadżetów erotycznych, przy czym jeżeli po raz pierwszy korzystamy z oferty sklepu, otrzymujemy 5 procent rabatu. Myślę sobie, że jeżeli poświęcimy kobie dużo czasu, będzie bardziej "zainteresowana".
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM