Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: task »

Czy ktoś jedzie w tym roku nad morze? Możecie polecić jakieś niedrogie kwatery?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: tunka »

Jest już prawie połowa czerwca. To się wcześnie obejrzałeś ^^ Noclegi rezerwuje się w miesiącach styczeń albo luty jeśli chce się zabukować sobie coś konkretnego. Teraz nie wiem czy znajdziesz coś taniego ale możesz probować. Myślę,ze latwiej będzie znaleźć mieszkanie na wynajem niż hotel czy kwaterę prywatną.

Jesli w grę wchodzi Trójmiasto możesz zerknąć sobie tutaj http://www.dhapartamenty.pl/ - na stronie jest sporo mieszkań w Gdyni czy w Gdańsku na wynajem. Wynajmowaliśmy tam mieszkanie rok temu. Możesz się zorientować czy jest coś wolnego w tym roku.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Nad morzem w tym roku mają być tłumy ludzi. Na Twoim miejscu pomyślałabym o Mazurach.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ajlar »

Ja się raczej na dłuższe wakacje nie wybieram. Jedyne co planuje to wypad do Krakowa na parę dni. Rozglądam się za noclegami blisko centrum. Znalazłam taką stronę http://yourplace.pl/hotele.html, na której można zarezerwować nocleg. Korzystał ktoś z Was z takiego systemu rezerwacji?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Pyugoga »

Na rezerwowanie jakiegoś miejsca nad morzem to już trochę jednak za późno. Chyba że chcesz wziąć cokolwiek. Ja w tym roku wybieram się w mniej tłoczne miejsca bo chce porządnie odpocząć. A podobno u nas nad morzem maja być tłumy w tym roku bo obcokrajowcy się do nas przerzucili bo w innych krajach nie za bezpiecznie jest.
Lubie wakacje bo dzieki nim moge odpocząć. W tym roku opuszczam swoje biuro rachunkowe. Tarnów to miasto w którym planuję spędzic udane wakacje
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: dominika14 »

Ja mam zamiar zrobić zrobić remont mieszkania. Na odpoczynek też mam przeznaczony czas. W tym roku z rodzinką wybieramy się na Mazury.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Ja już byłam na urlopie, więc czeka mnie tylko praca. Ale chce wyjeżdżać gdzieś w miarę możliwości na weekendy.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zloty »

Bardzo szybko, mimo że bez urlopu. Tylko odpoczynek przed domem :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Mi też wakacje mijają szybko - za szybko. No i szkoda, że mamy taką pogodę w kratkę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: null »

Super minęły wakacje - wyprawy za miasto. A na zmułę najlepsze są gry .
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Mi się marzą greckie wakacje na Krecie ale póki co miałam okazję zobaczyć inne wyspy. A tak ogólnie to polece kiedyś do Stanów na 2 miesiące ;))
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kociszcze »

Ach, wakacje! Wróćcie!!!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: elabarbara »

Polecam Hiszpanie jak najbardziej na wakacyjny wypoczynek. Ja w tym roku już zastanawiam się gdzie sie wybrać na wypoczynek w przyszłym roku. Bardziej kuszą mnie Wakacje Playa del Ingl s . Moja znajoma tam była z narzeczonym, i widziałam ich zdjęcia z pobytu. Dlatego tam mnie interesuje to miejsce na wakacyjny wypoczynek. Czy kto był tutaj na wakacjach ?
Zablokowany

Informacje

Google [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM