Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Ładowarki teleskopowe

Post autor: raczki82 »

Witam serdecznie,
Czy może ktoś byłby w stanie mi pomóc :) Chciałbym się dowiedzieć jakiej marki ładowarki teleskopowe cieszą się aktualnie największym uznaniem. Jeśli ktoś ma jakieś wyrobione zdanie to chciałbym czegoś sie dowiedzieć o zaletach i minusach różnych marek.
max
max

Post autor: max »

Wiele stron przeglądałem i wydaje mi się że warta zwrócenia uwagi jest Magnith. Co o tym sądzicie? Jakieś uwagi?

http://magnith.pl/

Myślę, że to najciekawsze rozwiązania jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości. Jest dość funkcjonalnie i mam nadzieje, ze niezawodnie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Brendyk »

No jak się kupuje od producenta to generalnie zawsze jest taniej. Choć czasem zdarzają się fajne okazje. Ja właśnie niedawno dla swojej firmy nabyłem podest ruchomy.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Branson29 »

Jeśli zastanawiasz się nad tą firmą no to myślę, że poniższe rozwiązanie będzie bardzo dobrą opcją.

Obrazek

Mam duże doświadczenia związane z tym modelem i uważam, iż jest niezawodny. Kwestia tylko czy brać coś używanego czy nie. Moim zdaniem nowe to zawsze pewniejsze. Wiesz co się działo, znasz historię sprzętu. A specyfikacja podstawowa całkiem ładnie wygląda

Udźwig : 3600 kg
Maksymalny zasięg : 10 m
Maksymalna wysokość podnoszenia : 14 m
Główne funkcje
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

No i udało mi się podjąć decyzję. Zdecydowałem się na magnith a konkretnie na RTH 5.18 myślę, że to będzie całkiem niezła opcja.
Obrazek

Kupiłem w końcu używaną ale myślę, że i tak będę zadowolony :) Recenzje wszędzie w necie są dość pozytywne. Dzięki w ogóle za tak duży odzew jeśli chodzi o temat.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Branson29 »

dodatkowo jeśli chodzi o ładowarki teleskopowe to ostatnio miałem możliwość pracowania na jednej z nich. Tej poniżej. Polecam zdecydowanie. Bardzo wszechstronna i solidnie wykonana. Bajer :)

Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: czar82 »

Oj, ja bym jednak szedł w kierunku Manitou. Te ładowarki cieszą się naprawdę dużym uznaniem. Zresztą można poczytać co mają sprzedawcy do powiedzienia - http://www.mascus.pl/budownictwo/uzywan ... we/manitou - Jest tam tego trochę, zawsze można zadzwonić i zapytać o plusy i minusy, niemniej właśnie te, z moich doświadczeń i oglądu internetu, prezentują się naprawdę porządnie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Własnie jeszcze przeglądałem różnego rodzaju podnośniki i te od Rival wyglądają całkiem ciekawie pod względem technicznym..
Mogą się przydać do wymagających prac budowlanych i podobnych.

Zresztą wizualnie tez niczego sobie.

Obrazek
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM