Bywalec

Jestem z Lubina, ale studiuję na co dzień na Uniwersytecie Mickiewicza w Poznaniu. Czy ktoś z tego forum studiował może w tym mieście i pomieszkiwał w tamtejszych akademikach? Pytam, bo różne opinie można spotkać. Czy poszczególne różnią sie od siebie znacznie? Będę wdzięczny za opinie.
Akademiki na uczelni mają różny standard. Niektore sa wprawdzie wyremontowane ale niestety większa jest szansa ,że trafi się na kiepskie warunki .jeśli chodzi o mnie to nie byłem w stanie mieszkać w pokoju z jedna czy dwoma innymi osobami bo tak mnie rozpraszały,że nie mogłem się uczyć. Potem przeprowadziłem się do akademika prywatnego oraz tam warunki miałem zdecydowanie lepsze. O wiele łatwiej było mi się skupić na nauce. Mieszkałem w akademiku Polonez na al. Niepodległości. Dobre warunki, jednoosobowe pokoje z łazienkami oraz jest to praktycznie samo centrum miasta tak wiec masz dobry dojazd do każdego punktu w mieście . Uniwerek jest tuż obok. Ceny może są wyższe niż w akaemikach państwowych ale warunki do nauki o wiele lepsze.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość