Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Zużyte tonery

Post autor: marcysia »

Hej! Gdzie mogę oddać puste tonery? Widziałam w Tesco specjalne pojemniki, ale mnie chodzi raczej o skup, żebym miała jakieś pieniądze z oddania.
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

A wujaszek Google od czego ? Nie chciało się szukać ? - https://www.google.pl/search?q=Lubin+zw ... ner%C3%B3w
Obrazek
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: marcysia »

Chciało, chciało... Ale na forum to zawsze od razu jakieś opinie, gdzie warto, a gdzie nie. A w tych linkach co podałeś to znalazłam fajny skup Adaso. Widzę, że maja tam cenę 55 zł za mój toner HP CE390X. Wydaje się być konkurencyjna. Muszę tam zadzwonić i się dowiedzieć szczegółów.
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Cieszę się, że mogłem Ci pomóc... :-)
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Yaxleey »

Nie będzie lepiej je napełnić aby służyły dalej ? Ja używam tonery do HP LaserJet 1021 i gdy tylko się skończy tusz, napełniam je, kupiłem to w sprawdzonej firmie, dlatego wiem że będzie służyć przez długi czas:) Uważam że to będzie lepsze rozwiązanie.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: krastin »

Ja też raczej używam starych, ale czasami się tak potrafia zapchać, że nic się z nimi nie da zrobić.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sulejowek03 »

Jeśli nie masz gdzie wyrzucić zużyte tonery znajdź najbliższy punkt który je skupuje. W Warszawie jest ich kilka. Kwestia sprawdzenia, które firmy dają jakie warunki
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ewoszik »

Nawet nie miałem pojęcia, że można liczyć na jakiś zarobek z tego. Zazwyczaj oddawałem po prostu do jakiegoś Tesco czy coś w ten deseń :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mirra »

Ja zazwyczaj oddaję puste tonery w sklepie, w którym kiedyś je kupowałam. Teraz jednak wolę kupować je przez internet, bo zauważyłam, że tutaj są dużo tańsze - najczęściej zamawiam tonery do mojej drukarki na https://www.drukuj24.pl/wklad-laserowy-ce285a-czarny-oryginalny.html. Sama przesyłka jest tam dość tania i szybka, więc polecam ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: barteezz19 »

Ewoszik pisze:Nawet nie miałem pojęcia, że można liczyć na jakiś zarobek z tego. Zazwyczaj oddawałem po prostu do jakiegoś Tesco czy coś w ten deseń :)
Ja też oddawałem, ale poczytałem i mam teraz z tego zysk. Taka firma ADASO prowadzi skup tonerów. Jak już uzbierasz większą ilość pojemników, dzwonisz a firma przyjeżdża i za puste pojemniki daje ci kasę. I praktycznie masz na następne tusze a drukowanie w domu staje się darmowe.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM