Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zloty »

Prezenty komunijne wyglądają teraz jak prezenty ślubne, świat oszalał. Dziewczynki mają przed mszą, wizyty u kosmetyczki.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: kornik »

Jeszcze trochę i będziemu kupować dzieciom samochody.. Czysta komercha, dziecko nie dostrzega wagi tego wydarzenia, a jedynie liczy na "wypasione" prezenty
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zloty »

Są jednak goście, których nie stać na tani prezent.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: matiania »

jakbym miala teraz cos kupowac dziecku to chyba kindle albo tablet..:p w sumie to jest dobre narzedzie, moze byc edukacyjne, rozrywkowe... świat idzie do przodu i nie ma co go stopowac ;)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Faktycznie same kwestie związane z prezentami są bardzo ważne i ja również chcę dodać, że niezwykle istotnym jest aby wiedzieć co kupić na prezent na narodziny dziecka. Muszę dodać, że bardzo interesująco o tym napisano w https://zamowprezent.pl/co-kupic-z-okaz ... in-dziecka i zachęcam każdego do zapoznania się z tym materiałem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: wodna12 »

Ja kupiłam chrześniakowi deskę SUP, tylko dlatego, że cały wcześniejszy sezon uczył się pływać i bardzo to polubił. Niektórzy powiedzą, że nie powinno się dawać takich prezentów na komunię ale myślę, że jeśli chodzi o sport to warto od najmłodszych lat zaszczepiać pasję i pomagać w spełnianiu marzeń i rozwoju.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM