Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Lekcje gry na perkusji

Post autor: rezik007 »

Witam.
Udzielę lekcji gry na perkusji osobom początkującym, które chciałyby nauczyć się gry na tym instrumencie lub po prostu są ciekawe czy odnajdą się w temacie.
Jestem pasjonatem, na perkusji gram 8 lat. Oferuję naukę z zakresu podstaw gry, teorii techniki oraz rytmów z różnych rodzajów muzyki. Daję możliwość ćwiczenia na własnym sprzęcie oraz dzielę się wiedzą przydatną do osobistego rozwoju gry i techniki na instrumencie perkusyjnym. Lekcji udzielam na terenie Lubina, mogę dojechać w konkretne miejsce lub lekcje mogą odbywać się u mnie, w Osieku pod Lubinem. Cena za godzinę lekcji to 25zł. Pierwsza 30-minutowa lekcja pokazowa jest darmowa.
Kontakt: rezik007@gmail.com lub 662 629 792(Patryk).
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

A Ty masz jakieś ,,patenty", żeby uczyć innych. ? Grasz w jakimś zespole ? Pokaż swoje osiągnięcia. Uderzanie w elementy perkusyjne, to jeszcze nie powód, abyś innych chciał szkolić. Wklej tu jakiś filmik i pokaż co potrafisz. Zalegalizowałeś swoją działalność dochodową ? Podatki będziesz odprowadzał ? To, że tam sobie tłuczesz widelcem i łyżką do zupy po przykrywce gara, gdy mama gotuje obiad, to jeszcze nie dowód, że coś potrafisz...:-)
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: olamala »

Dokładnie. pokaż najlepiej portfolio.
________________________________________________________________________________
Sprawdź
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Mój ukochany potrafi grać na perkusji, super sprawa.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM