Nowy(a) na forum

Witajcie. Tylko że nie chodzi o samo położenie płytek, niestety trzeba skuć też poprzednie, niestety są na całej powierzchni łazienki - od sufitu po podłogę. No i z posadzki też trzeba skuć.
Czytałem o tym, teoretycznie umiałbym skuć, ale tak się zastanawiałem, że ktos kto będzie kładl płytki później pewnie zrobi to lepiej (bo może na przyklad już to wykonywał). No nie wiem, takie jest moje rozumowanie. Oczywiście przewiduję na to dodatkowe środki, za kładzenie płytek stawka będzie "osobna". Jestem skłonny negocjować. Co do damego połozenia nowych kafelków, będą to Arila bianko i Agat naturale na podlogę (wszystko z https://sklep.paradyz.com/produkty/plytki--lazienka). Czekam na "zgłoszenia".
Może tu się skontaktujesz ? - http://www.firmy.net/glazura-i-terakota ... WFPGP.html

Nowy(a) na forum

Sam jakiś czas temu robiłem remont w łazience kładłem płytki hiszpańskie drewnopodobne kupione zresztą też w sieci w Banyo zauważyłem, że jeśli chodzi o ceny to można naprawdę sporo zaoszczędzić.
Natomiast jeśli chodzi stricte o znalezienie fachowca to albo zapytać rodzinę czy znajomych, czy kogoś nie znają - bo to w miarę najbezpieczniejsze, albo dodaj ogłoszenie na forum budowlanym masz specjalną kategorię - zlecenia budowlane dodajesz i czekasz, aż zainteresowane osoby czy firmy odpowiedzą. Na pewno jest to sposób żeby wybrać najkorzystniejszą ofertę i też trochę na kosztach zaoszczędzić.
Natomiast jeśli chodzi stricte o znalezienie fachowca to albo zapytać rodzinę czy znajomych, czy kogoś nie znają - bo to w miarę najbezpieczniejsze, albo dodaj ogłoszenie na forum budowlanym masz specjalną kategorię - zlecenia budowlane dodajesz i czekasz, aż zainteresowane osoby czy firmy odpowiedzą. Na pewno jest to sposób żeby wybrać najkorzystniejszą ofertę i też trochę na kosztach zaoszczędzić.
Bywalec

A jak dużo tego masz - chodzi o wielkość pomieszczenia i jakie to są płytki? Czy zwykłe ceramiczne czy jakieś płytki kamienne daj więcej informacji dla osoby, która miałaby to kłaść.
Bywalec

Też szukam jakiegoś fachowca, ponieważ spodobał mi się pomysł na niebieską łazienkę, a już od dawna potrzebny był remont w tym pomieszczeniu. Chcemy zacząć od wykucia i położenia płytek, ale nie znamy nikogo kto by się tym rzetelnie zajął.
Informacje
Google [Bot] » 1 gość