Cześć. Niedługo będę wyjeżdżać za granice, a konkretnie do Holandii do pracy. Zastanawiam się z usług którego przewoźnika najlepiej skorzystać. Możecie coś doradzić?
Ja ci mogę polecić busy http://vanwiatrak.pl/
Mają zarówno 4 koła, jak i trzeźwych kierowców, do tego wygodne siedzenia, klimatyzację, regulację foteli, no i ogólnie mi się zawsze z nimi dobrze jeździ. Nie szaleją na drogach i nie jeżdżą, jakby wozili ziemniaki, tylko ludzi. Naprawdę nie mam na co narzekać. Do tego to chyba dość popularna firma, wielu moich znajomych z nimi jeździ, co tylko potwierdza, że są dobrzy. Raczej też nie zdarzają się opóźnienia, a jeśli coś jednak jest nie tak, to kierowca do ciebie zadzwoni i poinformuje.
Mają zarówno 4 koła, jak i trzeźwych kierowców, do tego wygodne siedzenia, klimatyzację, regulację foteli, no i ogólnie mi się zawsze z nimi dobrze jeździ. Nie szaleją na drogach i nie jeżdżą, jakby wozili ziemniaki, tylko ludzi. Naprawdę nie mam na co narzekać. Do tego to chyba dość popularna firma, wielu moich znajomych z nimi jeździ, co tylko potwierdza, że są dobrzy. Raczej też nie zdarzają się opóźnienia, a jeśli coś jednak jest nie tak, to kierowca do ciebie zadzwoni i poinformuje.
Nowy(a) na forum

Ten kierunek jest dość popularny, więc kieruj się opiniami klientów o firmie. Trudniej znaleźć transport do krajów skandynawskich, choć z kilku miejsc w kraju zabierze podróżujących tam Eco Bus, który oferuje przewozy z Polski do Danii i odwrotnie, bezpiecznie i w rozsądnej cenie.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Poszukaj sobie na TrusTran - http://trustran.com/ - portal kładzie dość duży nacisk na jakość usług jakie wykonują przewoźnicy którzy się zarejestrowali w bazie więc można uniknąć przykrych niespodzianek.
Ogólnie jak ktoś ma firmę transportową to warto zajrzeć, bo obecnie rejestracja jest darmowa, a sporo pieniędzy idzie na promocję w google i fb więc można zdobyć dodatkowe zlecenia.
Ogólnie jak ktoś ma firmę transportową to warto zajrzeć, bo obecnie rejestracja jest darmowa, a sporo pieniędzy idzie na promocję w google i fb więc można zdobyć dodatkowe zlecenia.
Bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Jeżeli chodzi o busy do polski z niemiec i odwrotnie to najlepsza jest firma Armar, zawsze są punktualnie i mają spoko ceny.
Nowy(a) na forum

Najważniejsze jest doświadczenie firmy, bezpieczeństwo i odpowiednio dobierani kierowcy.
Nie każdy przewoźnik jest ubezpieczony, dlatego na to również trzeba zwracać uwagę.
Przewozami zajmujemy się od 2007 roku a nasi kierowcy regularnie przechodzą szkolenia.
Opinie naszych klientów: https://www.facebook.com/BUSYSPEEDYGONZALES/reviews/
Stawiamy przede wszystkim na bezpieczeństwo, ale również na komfort (klimatyzacja, WIFI, DVD) i szybkość dojazdów. Zawsze staramy się zapewnić możliwie najkrótszy czas przejazdu.
Nie odwołujemy kursów.
Jako nasz pasażer masz pewność, że zawsze dowieziemy Cię bezpiecznie do celu.
Realizujemy przewozy do Danii, Niemiec i Holandii.
Nasze atuty to krótki czas podróży, szybki dojazd na wskazany adres, odbiór pasażerów z miejsca zamieszkania i najwyższy standard podróżowania.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego,
Piotr Jeleń i zespół Busy Speedy Gonzales
ul. Krasińskiego 40
55-010 Ozorzyce
+48 606 292 300
+48 606 292 400
+48 606 292 500
Nie każdy przewoźnik jest ubezpieczony, dlatego na to również trzeba zwracać uwagę.
Przewozami zajmujemy się od 2007 roku a nasi kierowcy regularnie przechodzą szkolenia.
Opinie naszych klientów: https://www.facebook.com/BUSYSPEEDYGONZALES/reviews/
Stawiamy przede wszystkim na bezpieczeństwo, ale również na komfort (klimatyzacja, WIFI, DVD) i szybkość dojazdów. Zawsze staramy się zapewnić możliwie najkrótszy czas przejazdu.
Nie odwołujemy kursów.
Jako nasz pasażer masz pewność, że zawsze dowieziemy Cię bezpiecznie do celu.
Realizujemy przewozy do Danii, Niemiec i Holandii.
Nasze atuty to krótki czas podróży, szybki dojazd na wskazany adres, odbiór pasażerów z miejsca zamieszkania i najwyższy standard podróżowania.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego,
Piotr Jeleń i zespół Busy Speedy Gonzales
ul. Krasińskiego 40
55-010 Ozorzyce
+48 606 292 300
+48 606 292 400
+48 606 292 500
Informacje
Bing [Bot] » 2 gości