Regulamin forum
Forum ogólnosportowe... piłka nożna, piłka ręczna, siatkówka, koszykówka oraz wszystkie wydarzenia sportowe.
Nowy(a) na forum

Cześć , ostatnio znajomy zabrał mnie na Squasha do Chróstnika , nawet nie wiedziałem , że w okolicach jest miejsce w którym można zagrać. Jako , że nie mamy swoich rakiet , graliśmy sprzętem udzielanym na miejscu do wypożyczenia , niestety sprzęt w opłakanym stanie , nie szło tym grać.
Czy można gdzieś w Lubinie kupić rakiety i sprzęt do Squasha???
Szukałem w Galerii Cuprum , lecz tam nic nie mają.
Z góry dzięki za jakąś podpowiedź.
Czy można gdzieś w Lubinie kupić rakiety i sprzęt do Squasha???
Szukałem w Galerii Cuprum , lecz tam nic nie mają.
Z góry dzięki za jakąś podpowiedź.
Nowy(a) na forum

Nie ma w Lubinie takiego sklepu.
Proponuję zaopatrywać się przez internet. A jeśli chcesz najpierw wypróbować sovie rakiety, wybierz się na godzinkę do Wrocka, np. w wrocław squash club możesz sobie przez 10 minut potestować jedną z wielu rakiet, od prostych do pełnego profi.
Proponuję zaopatrywać się przez internet. A jeśli chcesz najpierw wypróbować sovie rakiety, wybierz się na godzinkę do Wrocka, np. w wrocław squash club możesz sobie przez 10 minut potestować jedną z wielu rakiet, od prostych do pełnego profi.
Nowy(a) na forum

tutaj mozesz zobaczyc sobie rozne ceny rakietek:
Kod: Zaznacz cały
http://www.skapiec.pl/cat/2239-squash.htmlZapytam. Gdzie w Chróstniku można pograć?
Nowy(a) na forum

Podpinam sięPluto pisze:Zapytam. Gdzie w Chróstniku można pograć?
Jest to fajna dyscyplina i można ładnie kondycję sobie wyrobić
Jak się nie potrafi w necie szukać, to się niczego nie znajdzie. Dla miłośników tego sportu, proszę bardzo - http://www.ekorty.pl/kluby/Centrum-Konf ... n,504.html

NEVIL, daruj sobie takie wpisy typu "jak się nie potrafi w necie szukać" itp.
Od tego jest forum, aby dyskutować. Również możesz nie wrzucać tu artykułów różnych, bo każdy może sobie w necie znaleźć.
Od tego jest forum, aby dyskutować. Również możesz nie wrzucać tu artykułów różnych, bo każdy może sobie w necie znaleźć.
Pluto, od tego jest forum, żeby dyskutować i tu przyznaję Ci rację. Ale po co wrzucać pytanie o coś, zanim samemu nie spróbowało się znaleźć odpowiedzi, np przez Google. Ja tak zrobiłem i podałem link. Ale niektórzy są za leniwi, aby to zrobić.
Co zaś do wklejania przeze mnie treści artykułów, to zauważ, że jeżeli znajdą się one wszystkie w jednym miejscu, to jest to jakiś chronologiczny ciąg zdarzeń odnotowany w jednym temacie np ,,Dokąd zmierza KGHM".
Co zaś do wklejania przeze mnie treści artykułów, to zauważ, że jeżeli znajdą się one wszystkie w jednym miejscu, to jest to jakiś chronologiczny ciąg zdarzeń odnotowany w jednym temacie np ,,Dokąd zmierza KGHM".

Nowy(a) na forum

Byłby ktoś chętny na rozegranie paru rundek w Chróstniku 17 maja w godzinach 9:00-14:00 ? Mogę przynieść swój sprzęt 
Nowy(a) na forum

Witam,
szukam chętnego do gry w squasha, popołudniami, w nowej hali, osoby umiejącej grać
Gram od roku.
szukam chętnego do gry w squasha, popołudniami, w nowej hali, osoby umiejącej grać
Gram od roku.
Nowy(a) na forum

A czy może ktoś nie byłby chętny do gry w badmintona ?To też fajna gra, mam paletki i lotkę, można podobijać wszędzie nic się nie płaci, sam czysty ruch dobra zabawa i zdrowie
sęk w tym, że mało kto chce ze mną grać, bo nie są za bardzo przekonani do tej gry, ale liczę, że znajdę tu bratnią duszę 
Nowy(a) na forum

Sam chętnie dołączę żeby z kimś pograć, jednak nie jestem jeszcze zbyt zaawansowanym graczem
Jak coś proszę pisać na PW 
Nowy(a) na forum

Jak ktoś ma jakiś termin na Squasha i nie ma partnera do gry to prosiłbym o info na PW 
Nowy(a) na forum

Też chętnie bym Sobie pograł jeśli ktoś szuka partnera do gry 
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 2 gości