c4
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Witam wszystkich

Ponieważ do Lubina sprowadziłem się nie dawno, nie znam jeszcze większości miejscówek, które mogą stanowić fajną bazę na zabawę sylwestrową. Wiem, wiem, wiem już późno i wszyscy pewnie macie wykupione bilety na konkretne imprezy ale ... chciałbym zasięgnąć informacji gdzie warto spędzić sylwestra z dziewczyną, narzeczoną a w zasadzie z naszym stażem to już nieoficjalną żoną.

Gdzie w Lubinie jest fajnie i dlaczego ?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do dyskusji.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pita »

My też jeszcze nie wiemy gdzie pójdziemy... W ostateczności nie musi być Lubin... Jakieś propozycje?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: enio »

pita pisze:My też jeszcze nie wiemy gdzie pójdziemy... W ostateczności nie musi być Lubin... Jakieś propozycje?
Jeżeli nie musi być Lubin, to tam w okolicy Kotliny Kłodzkiej (dokładnie jest to miejscowość Starczówek) jest zajazd u George' w którym organizowany jest co roku sylwester. Jedzenie jest na tip-top. Będzie pewnie orkiestra lub dj, możliwość noclegu. Tu masz adres ich strony: http://wesela-noclegi.pl/ - sprawdź może akurat przypadnie wam do gustu.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: juga »

Macie jakieś info o fajnych, kameralnych imprezkach w klubach? Nie mam jeszcze planów, a przecież gdzieś trzeba się wybrać :)
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM