Kurs gitarowy dla początkujących - jest kierowany dla osób, które pierwszy raz mają styczność z gitarą. To dla nich instrument, z którym nigdy nie mieli do czynienia. Dlatego ten kurs przedstawiony został w bardzo prostym języku. Uczy Nas po kolei.
Kurs Gitarowy dla zaawansowanych - w tym kursie prezentują się lekcje i ćwiczenia specjalnie przygotowane dla osób, które chcieliby rozwijać własne umiejętności gitarowe. Zarazem mogą liczyć na wyłonienie się nowszych utworów, które będą mogli zagrać na tym instrumencie.
Śpiewnik gitarowy - To precyzyjna lista utworów i piosenek na gitarę, które są ukazane przy pomocy akordów, tabulatury i chwytów na gitarę. Występują tutaj utwory nie skomplikowane oraz te bardziej skomplikowane.
Lekcje gry na gitarze - gdy wyszukujecie gotowego spisu lekcji gry na gitarze, to najlepiej trafiliście. Tutaj przekonacie się, jak wiele uzyskuje się dzięki ich wypróbowaniu.
Nauka gry na gitarze - prowadzona jest na podstawie doświadczenia najlepszych gitarzystów, jak i zespołów muzycznych. Dzięki temu miejscu można się z nimi dokładnie poznać.
[URL=http://.blogspot.com]Moje początki gitarowe[/URL] - Moje pierwsze kroki z gitarą - Jak wygladała moja nauka gry na gitarze
Zapraszam serdecznie