Regulamin forum
Co się dzieje w Lubinie? Informacje z regionu, najświeższe doniesienia i komentarze.
Nowy(a) na forum

Sedecznie zapraszam na Jogę w Lubinie.
Wybierz z róznych form, aby znaleźć praktyke idealna dla siebie! Jeśli chcesz wzmocnić i jednocześnie rozciągnąć swoje ciało Ashtanga Vinyasa joga
jest świetnym rozwiązaniem. Może masz problem z uciążliwymi bólami kręgosłupa? Zapraszam zatem na jogę dla kręgosłupa
, która jest połączeniem praktyki jogi i rehabilitacji. Jeśli czujesz że jesteś w ciągłym stresie i potrzebujesz chwili wytchnienia przyjdź na zajęcia jogi relaksacyjnej
. Serdecznie zapraszam do odwiedzenia strony www.joga.lubin.pl , gdzie mozna zapoznac się z ofertą i zapisać na zajęcia.
Wybierz z róznych form, aby znaleźć praktyke idealna dla siebie! Jeśli chcesz wzmocnić i jednocześnie rozciągnąć swoje ciało Ashtanga Vinyasa joga
jest świetnym rozwiązaniem. Może masz problem z uciążliwymi bólami kręgosłupa? Zapraszam zatem na jogę dla kręgosłupa
, która jest połączeniem praktyki jogi i rehabilitacji. Jeśli czujesz że jesteś w ciągłym stresie i potrzebujesz chwili wytchnienia przyjdź na zajęcia jogi relaksacyjnej
. Serdecznie zapraszam do odwiedzenia strony www.joga.lubin.pl , gdzie mozna zapoznac się z ofertą i zapisać na zajęcia.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 11:44 przez lillirr, łącznie zmieniany 1 raz.
Początkujący

w temacie jogi jest też na Przylesiu http://www.fitness-lubin.pl/
człowiek się rodzi zdolnym a później.......idzie do szkoły
Moja żona chciała się na to zapisać, muszę sprawdzić tą ofertę. Ktoś z forumowiczów już uczestniczy w zajęciach ? wgl. nie jestem rozeznany co do tych zajęć, ale to ma coś na celu oprócz uspokojeniu ducha wewnątrz ciała jak to dobrze ujmuje moja żona ?
Chcesz wyglądać zjawiskowo ? Idealne na każdą okazje koszule jeel , sprawdź sam.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 2 gości