Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika
Ilona Ostrowska

Post autor: NEVIL »

Bardzo mi się ta aktorka podoba. A Wam ?
==============================

Wszystkie przypadki Ilony O.
Każda rola jest trochę o niej. Sielskie, prowincjonalne klimaty, w których żyje Lucy z "Rancza", Ilona dobrze zna z dzieciństwa spędzonego na Zamojszczyźnie. W rolę przeżywającej kryzys w związku Anity z "Bez tajemnic" wcielała się, gdy sama rozwodziła się z mężem. Wkrótce zobaczymy ją w serialu "Misja Afganistan", gdzie gra ambitną porucznik, o którą rywalizują mężczyźni. Znów opowiada o sobie?

Cały wywiad : http://www.styl.pl/magazyn/wywiady/news ... nId,627400
Obrazek
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Komentarze:

~doradzający

--Przecież --Ilona jako Lucy na żadną czterdziestkę nie wygląda !

--------------------

~ds

To bardzo ładna i sexy dziewczyna.Oczywiście jest również b.dobrą aktorką.
==================
Ilona Ostrowska: Dziewczyna z Rancza
"Myślę, że najważniejsze dla mnie w życiu jest samo życie. To, żeby cieszyć się każdym dniem, każdą chwilą, i czerpać z niego tyle, ile się da" - powiedziała w jednym z wywiadów Ilona Ostrowska.

Wszyscy kojarzą ją z roli Lucy, Amerykanki polskiego pochodzenia w popularnym serialu "Ranczo". Wystąpiła także w innych produkcjach telewizyjnych: "Misja Afganistan", "Szpilki na Giewoncie", "Sama słodycz", "Prawo Agaty" i "Bez tajemnic". Ilona Ostrowska ma jednak na swym koncie również udane role kinowe. Mogliśmy ją oglądać w filmach: "Tulipany" Jacka Borcucha, "Ile waży koń trojański?" i "Kołysanka" Juliusza Machulskiego oraz "Głośniej od bomb" Przemysława Wojcieszka. 25 maja 2014 roku aktorka kończy 40 lat i z tej okazji przypominamy jej kreacje filmowe.
Obrazek
Więcej: http://film.interia.pl/galerie/artysci/ ... 7885,1,338
Obrazek
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM