Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam!
chcę spróbowac dostac się na oddział polkowice-sieroszowice. do kogo mam zaadresowac podanie? do dyrektora oddziału? może glupie pytanie ale dopiero zaczynam działac w tym kierunku więc proszę o pomoc. co w podaniu powinno byc najważniejszego i co jeszcze załączyc do niego? ksera uprawnien, swiadectw?
chcę spróbowac dostac się na oddział polkowice-sieroszowice. do kogo mam zaadresowac podanie? do dyrektora oddziału? może glupie pytanie ale dopiero zaczynam działac w tym kierunku więc proszę o pomoc. co w podaniu powinno byc najważniejszego i co jeszcze załączyc do niego? ksera uprawnien, swiadectw?
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam.
Jestem zainteresowany praca w KGHM-ie. Obecnie pracuję na kwk na stanowisku nadgórnika. Czy może ktoś powiedzieć mi jaką grupę i jakie zarobki ma osoba na tym stanowisku na miedzi? Na kopalni węglowej mam 14 grupę i średnio 3300zł na rękę bez sobót i niedziel. Oczywiście pytam o pracę na dole.
Pozdrawiam.
Jestem zainteresowany praca w KGHM-ie. Obecnie pracuję na kwk na stanowisku nadgórnika. Czy może ktoś powiedzieć mi jaką grupę i jakie zarobki ma osoba na tym stanowisku na miedzi? Na kopalni węglowej mam 14 grupę i średnio 3300zł na rękę bez sobót i niedziel. Oczywiście pytam o pracę na dole.
Pozdrawiam.
Nowy(a) na forum

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w jednej z kopalń KGHM. Praktykę posiadam z węgla jako osoba dozoru. Niestety szanowna komisja oznajmiła mi iż ta praktyka i zatwierdzenie OUG które posiadam nie są honorowane przez zakłady górnicze wydobywające kopalinę inną niż węgiel kamienny (czyli miedziowe).krystiano pisze:Witam.
Jestem zainteresowany praca w KGHM-ie. Obecnie pracuję na kwk na stanowisku nadgórnika. Czy może ktoś powiedzieć mi jaką grupę i jakie zarobki ma osoba na tym stanowisku na miedzi?
Pozdrawiam.
Po rozmowie - bez echa.
Wychodzi na to z tego co zrozumiałem, posiadawszy zatwierdzenie nawet na dozór wyższy na węglu, chcąc podjąć pracę w KGHM czy spółkach córkach, istnieje konieczność zaczynania całej kariery od nowa!!!!
Nie wiem jak to jest dokładnie w praktyce czy trzeba mieć znajomości czy mamy faktycznie takie sztywne prawo odnośnie wymaganych kwalifikacji górniczych.
krystiano pisze:Na kopalni węglowej mam 14 grupę i średnio 3300zł na rękę bez sobót i niedziel. Oczywiście pytam o pracę na dole.
Odnośnie zarobków kolego to powiem Ci że jako nadgórnik to chyba pracujesz w jednej z lepszych kopalń węgla.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam , mam pytanko na ktore nie moglem znalesc odpowiedzi po przesledzeniu calego forum.... chodzi mi o prace w KGHM na stanowisku " Operatora urzadzen mechanicznych i ratownika strazy pozarnej" . Mamy miec test sprawnosciowy w Sobinie . Ale chcialbym wiedziec cos na temat warunkow zatrudnienie na tym stanowisku . Jakie przywileje, pieniadze , system pracy na zmiany czy 24/48 ?? Prosialbym kogos o pomoc w podjeciu decyzji tym bardziej ze mam daleko i nie wiem czy jednak moze zrezygmowac i czekac na przyjecia na Ślusarzy bo caly czas tam sie staram.....Najlepiej prosilbym kogos na GG 1181855 Pozdrawiam .
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

witam, chciałbym się dowiedzieć czy z moim zdrowiem mogę pracowac w kopalni?? A mianowicie miałem kiedyś astmę i alergię jednak astma przeszła dawno temu a na alergię się odczulałem. Teraz nic nie odczuwam mogę zwalać zboze i nic mi nie jest. Proszę powiedzcie jak z badaniami lekarskimi czy mam jakieś szanse ??/
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam
Nie posiadam informacji na temat ZG Lubin,
ale mam pytanie może ktoś już coś wie na temat przyjęć na elektromontera w ZG Polkowice?
Nie posiadam informacji na temat ZG Lubin,
ale mam pytanie może ktoś już coś wie na temat przyjęć na elektromontera w ZG Polkowice?
pralka pisze:witam. ma ktos informacje na temat rozmowy kwalifikacyjnej w zg lubin na stanowisko elektromonter? chodzi mi bardziej o rozmowe niz o test bo o nim(tescie) juz kolega pisal.
Informacje
Bing [Bot] » 2 gości