Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
hmm czy ja wiem ze to takie utrudnienie, mysle ze nie. konnekt jest spoko, gdyby bylo cos nie tal co by mi utrudnialo korzystanie z niego (a chyba widac ze jestem online prawie caly czas) to bym juz go dawno zmienil na jakas inna alternatywe
sprobuj.
ja jestem już przyzwyczajona do gadu-gadu... kożystam z niego już od 3 lat. Reklamy... wszędzie ich pełno... przywykłam. ...ale Konnekt jest fajny muszę przyznać... nie wiem... może się przerzucę... czasami zmiany są wskazane.
...ale tlen jest beznadziejny... nie podoba mi się w ogóle!
...ale tlen jest beznadziejny... nie podoba mi się w ogóle!
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
ja przez 4 lata uzywalem gg/tlen na zmiane w piatym roku od posiadania neta zmienilem na konnekta i sie nie zamienie... heh rok czasu juz prawie go uzywam ;], zadzylo mi sie tez uzywac mirandy przez jakis czas i kadu pod linuksem, ale co konnekt to konnekt 
Maniak

właśnie to jest głupie jak się przyzwyczaisz to później jest tak inaczej na innym komunikatorze...a konnekt jest tyćke podobny do gg... przynajmniej dla mnie z wyglądu...
podoba mi się ale użwyam go od czasu do czasu...

... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

ja gadu-gadu uzywam od początku, czyli jak sobie założylem internet
pierwsze co zrobilem to instalacja gg
a teraz używam HAPI bardzo fajny i wygodny programik
łączy się z serwerem gg i wpkontakt
polecam
mam go dopiero 1 dzień a tak mi się podoba że na gg go nie zamienie
miałem jeszcze javu javu ale nie kumam tego systemu heh
hapi jest może troche taki udoskonalony, chodzi mi dokladnie o kolorystyke i obrazki, nowe emotki są, a także emotki z gg więc nic nie stracone
są 2 skórki jedna bardziej szczegółowa, druga troche mniej.. ja jade na tej mniej szczegółowej
program można ściągnąć na www.hapi.pl są nawet ciekawe avantary =] a zresztą wszystko pisze na stronie 
atn, mozliwe
wiele dobrego na jego temat slyszazlem
ale nue udalo mi sie kiedys zainstalowac jak zaczynalem z linuksem i pozostalem na kadu.
ta ekg. widze je codziennie.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Maniak

Alien, ekg jest pod linuksa ;]
Maniak

Alien, niestety pod Windowsem nie.
misioo:), nie znasz sie
. Sprobuj jak smakuje konnekt 
misioo:), nie znasz sie
Maniak

Trzeba mieć linuksa, albo konto shellowe.
* shell - http://pl.wikipedia.org/wiki/Pow%C5%82oka Skrin ekg [Troche się krzaczy bo sobie theme napisałem.
]
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2005, 21:10 przez atn, łącznie zmieniany 1 raz.
roots.bloody.roots
roots.linux.roots
Informacje
Google [Bot] » 1 gość