Maniak

Maniak

Alien, dlaczego mnie malowanie koszulki ominelo?
:/ :[
Maniak

Kryzbi, tak w sumie z tej samej klasy sa osoby takie jak: Vendro - czyli ja, Alien, Aneczka, Kessi, Ines, Misioo, Wiśnia 
Maniak

Maniak

dziaj powinnismy poznac testament Papieza...
Maniak

Maniak

Kryzbi, u nas taka cisza (wręcz straszna) polaczona z audycja byla na pierwszej lekcji...
Nooo rzeczywiscie..wszystkich to ruszyło.... mozna nawet powiedzieć o kilku minutach ciszy keidy nikt sie nie odzywał:/:/:/:/....a potem tak dziwnie było...smutno.....ale wkurzyła mnie baba z informatyki....ona niedośc ze to wysmiała to powiedziała że absolutnie nie widzi powodu dla którego mielibyśmy opuszcać szkołe w czasie pogrzebu papieża...to było starsznie chmskie.....moze ona tego nie pzrezywa ale inni tak a ona tego nie uszanowała....
:(:(
Maniak

Stały bywalec

Na stronie Ministerstwa jest troche inna informacja:Kryzbi pisze:W piątek ten co będzie lekcje we wszystkich szkołach zostały odwołane !
MINISTER
EDUKACJI NARODOWEJ I SPORTU
Mirosław Sawicki
Szanowni Państwo
Kuratorzy,
za Państwa pośrednictwem zwracam się do dyrektorów wszystkich szkół z prośbą o taką organizację dnia 8 kwietnia br. (w tym możliwość odwołania zajęć), aby umożliwić młodzieży, dzieciom oraz nauczycielom udział w uroczystościach towarzyszących pogrzebowi papieża Jana Pawła II.
Jednocześnie przypominam o konieczności zapewnienia właściwej opieki wszystkim uczniom.
Minister Edukacji Narodowej i Sportu
Mirosław Sawicki
Warszawa, 2005-04-04
http://www.men.waw.pl/menis_pl/glowna/glowna.php
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość