Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Gdzie nad morze

Post autor: Kiki »

Witam
Szukam jakiejś niedrogiej kwatery nad morzem,co polecacie? Jakie macie sprawdzone miejsca?Najbardziej interesuje mnie środkowe wybrzeże,Mielno,Darłówko,Ustka?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Nikt nie wie? Czy to forum jest martwe?
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Wchodzisz w Google, szukasz nadmorskich miejscowości wypoczynkowych, znajdujesz namiary i pytasz . Proste ? A poza tym mieszkańcy Lubina nie babrają się w Bałtyku. Raczej wybierają Krk nad Adriatykiem ;-)
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Myślałem że ktoś poleci coś sprawdzonego,po za tym nie każdy babra sie nad Adriatykiem.
Znalazłem coś niedrogiego tu: http://pokojedarlowo.cba.pl/ a tu Ustka: http://tablica.pl/oferta/pokoje-do-wyna ... 8c2e8b5217 , http://www.ueweliny.ustka.pl/
Z tego co wiem to w miarę spokojne miejscowości,ciekawe tylko jak z atrakcjami?Plaża to chyba nie wszystko?
Kontakt:
Awatar użytkownika

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Nie po to zadaje pytanie na tutejszym forum,byś odsyłał mnie na inne fora! Skoro nie masz pomysłu na odpowiedz lub jej zwyczajnie nie znasz to lepiej nie pisz nic.Korzystać z googli to już większość z nas potrafi. Problem w tym że brak jest konkretów bądz opinie są skrajnie sprzeczne.
Kontakt:
Awatar użytkownika

Życzę powodzenia w dalszym poszukiwaniu.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Czy oprócz Ciebie ktoś jeszcze pisze lub czyta to forum??Mam wrażenie że to teatr jednego aktora..
Kontakt:
Awatar użytkownika

Miej dalej takie wrażenie :-) Przecież wrażeń nikt Ci nie odbierze... A pozostali aktorzy w tym teatrze jakoś się ,,nie spisują". Trzeba będzie ich zwolnić... ;-)
Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pluto »

Zależy kto co lubi. Mam rodzinę w okolicach Dąbek i Darłówka.
Od 24 lat tam jeżdżę i w sezonie morze mi się znudziło. Jeżeli chce ktoś odpocząć to polecam wybranie się wiosną lub wrześniem - cisza i spokój (no i ceny niższe).
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: fiolka80 »

Z tych trzech wybrałabym Mielno. Z noclegami nie powinno być problemu, przez internet można znaleźć. Od siebie mogę polecić stronę baza noclegowa w Mielnie W Mielenku są otwarli niedawno fajne domki Lipowa Aleja, na zdjęciach wygląda to świetnie. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to może się tam wybiorę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: PawelJ »

Jeśli macie problemy ze zdrowiem, chcecie odpocząć i miło spędzić czas, to proponuje Messa – sanatorium nad morzem
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: janek80 »

ja uważam, że dobrym wyborem jest Mielno, byłem tam 3 razy i zawsze wakacje zaliczałem do udanych
Pozdrawiam, Janek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: enio »

Ewentualnie warto jest wziąć pod uwagę podróż za granicę Niedroga jest Grecja. A teraz kiedy strajkują będzie jeszcze taniej . O ile Cyklady są dość drogie ( na morzu Egejskim - te słynne białe domki) to tanio jest na Lefkadzie:
http://www.qtravel.pl/inspiracje/lefkada-grecja-id302
Obecnie niektóre biura organizują tam coraz więcej wycieczek. Jest to miejsce wciąż nieodkryte dla masowej turystyki, bardzo ładne przyrodniczo . Można również natrafić na ładne plaże.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Darria »

Mnie bardzo podobały się ubiegłoroczne wakacje, które spędziłam w Dębkach. Bardzo przyjemna miejscowość, a w dodatku pokój w Bosejnodze był świetny i co najważniejsze, słonko świeciło aż miło:)
http://www.mojeurlopy.pl/noclegi/debki
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM