Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: kessi »

ja wybieram się do 1Lo na profil dziennikarski...ale nic niewiadomo, faktycznie jest bardzo duże zainteresowanie, na dniu otwartym było masę chętnych....a to nie byli wszyscy...w tej kalsie będzie chyba bardzo wysoki poziom...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

No naprawde bedzie tam ciężko sie dotać...:) ale trzeba w siebie uwierzyć... :) i odrobina szcześcia...dobrze napisane testy i już... :) :P
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

Tak ale zeby dorze napisać testy tzreba włozyć w to troche pracy:P:P:P.....ja chciałabym pójść do 1 Lo na jezykowo ekologiczny...szkoda że nie masz już w 1 turystycznego ,...za to jest w 3...trzeba sie zastanowic...ale nie przekonuje mnie ta szkoła:/:/:/:/
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Widzisz też żałuje że niema w 1 LO turystycznego... :/ ale myślę że 3 da rade... :D :P
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

Hmmm...nie wiem czy chce sie o tym przekonac...chybawole 1 ekologiczno jezykowy...ale jak sie nie uda:/:/ to zostanie 3..:/:/
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

ja wybieram sie do klasy o profilu biologiczno-chemicznym z nadzieją że będzie nacisk na chemię, biologię, łacinę i język obcy ... ponieważ chce się czegoś nauczyć... a bez mocnego zmuszania do tego nikt mnie do ksiażek nie zagoni. hehe...
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM