Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący
Trzeba zrobić miejsce w piwnicy, więc sprzedaje to co mi zbędne. Zaślepka od bezpieczników w kabinie z dziurką. Wszystkie zatrzaski są - 5zł Obrazek

Wiązki drzwi - prawdopodobnie bida - 10zł Obrazek

Obrazek

Kolektor dolotowy wraz z przepustnicą od 1.4 8v - 50zł Obrazek

Obrazek

Obudowa klamki - 5zł Obrazek

Pompka spryskiwaczy na jedną dysze - dobre rozwiązanie dla kogoś kto usunął tylną wycieraczkę. Kupiona przeszło rok temu od jednego z klubowiczów i leżała. Sprzedający mówił, że działa ale nie potwierdzę bo nawet nie montowałem - 10zł Obrazek

Obrazek

Do wszystkich cen należy doliczyć również koszty wysyłki. Odbiór osobisty po dogadaniu się, jak najbardziej. 721-569-876 Łukasz
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pluto »

Nadal aktualne
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Pluto, jako że już ponad miesiąc minął od Twego anonsu o sprzedaży części samochodu i zgłoszeń chętnych na zakup brak, podpowiadam Ci dwa rozwiązania. Pierwszy to taki, abyś ustawił się z tym towarem na giełdzie wokół stadionu w sobotę. A drugi , to żebyś wywalił te niepotrzebne Ci części samochodu pod śmietnik, obok Twojego domu. Złomiarze już będą wiedzieli co im się przyda do spieniężenia... :-) Twój wybór.
Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Uwierz, że komuś to się może jeszcze przydać. Tu nie tylko wystawiałem, ale na innych forach i stronach również. Podbiłem aby był widoczny :)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Lusterko nieaktualne, cała reszta jak najbardziej.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mogami »

nikt tego nie kupi wywal na śmietnik. za parę wirtualnych groszy tracić czas ech
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kaktus27 »

300 zł za opony...? Lekka przesada
Co do reszty to się zgodzę(marne grosze) ale tutaj troche przesadziłeś...Ostatnio widziałem,oponki w lepszym stanie i kosztowały 250zł.Sprzedający dawał jeszcze gratis 2 lampy na tył.Spokojnie możesz zmienić cenę na 250.Jeśli zjedziesz do 200 to sprzedaż to w tydzień.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Mogami, ze sprzedażą mi się nie śpieszy. Nie karze komuś z forum kupować, wystawiłem gdzie indziej to też tu dałem :)

Kaktus27, czytaj ze zrozumieniem.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Alufelgi nieaktualne.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: adik20 »

Kolektor dolotowy jest sprawny? I czy przepustnica jest działa? Cena widzę, że 50 zł. Czy możliwa jest przesyłka kurierska? Mieszkam trochę daleko więc tak myślę czy dało by radę. Bo na aukcjach cena jest większa. Części pochodzą od samochodu który jaki posiadał przebieg?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

adik20 pisze:Kolektor dolotowy jest sprawny? I czy przepustnica jest działa? Cena widzę, że 50 zł. Czy możliwa jest przesyłka kurierska? Mieszkam trochę daleko więc tak myślę czy dało by radę. Bo na aukcjach cena jest większa. Części pochodzą od samochodu który jaki posiadał przebieg?
Wszystko jest sprawne. W silniku przeprowadziłem modyfikacje więc graty niepotrzebne wyciąłem. Przesyłka kurierska owszem, do tych 50zł trzeba doliczyć koszt wysyłki (coś koło 15zł pewnie).
Wymontowałem to przy przebiegu 235 tys (28.07.2013).
Zapraszam na PW
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: eryk20 »

Skoro kolega się nie odzywa to ja chyba będę mógł kupić kolektor dolotowy. Jeśli znajdę chwilę czasu to odezwę się na priv. No chyba, że już tej części nie masz to będę zmuszony szukać gdzieś indziej :)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Nikt się nie odzywa, wszystko dalej aktualne. Na bieżąco wszystko aktualizuje i nie robię rezerwacji. Kto pierwszy ten lepszy
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

UP. Dalej wsio aktualne.

Niedługo dojdzie kompletny silnik 1.4 z całym niezbędnym osprzętem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Gabriel30 »

Chyba powinieneś jeszcze cene obniżyć wydaję mi się.Przynajmniej ja sam bym tak zrobił.O oferte utworzyłeś jedynie na tym forum czy gdzieś jeszcze?
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM