Regulamin forum
Twój kot zginął? Szukasz nowych znajomości a może chcesz ogłosić swój ślub? Napisz!
Nowy(a) na forum

tak się zastanawiam, czy w naszych czasach ludzie zwraca uwagę na charakter, bo mam wrażenie, że liczy się tylko: pieniądze i uroda.
Taa, tylko wytłumaczyć to ludziom...
Nowy(a) na forum

Charakter jest najważniejszy, wygląd to tylko dodatek który zniknie z czasem. Warto się jednak zastanowić kogo wybieramy na swoją drugą połówkę. Naprawdę wygląd i pieniądze to nie wszystko bo pieniądze raz są, raz ich nie ma.
Nowy(a) na forum

wszystko w pakiecie najlepiej..charakter to jakieś 90% dla mnie, ale nie oszukujmy się to nie jest tak, że wygląd się nie liczy. Każdy ma jakieś tam inne preferencje odnośnie wyglądu, dla jednych ma mniejsze dla innych większe znaczenie, nie wszyscy lubią kreowane przez media 'ideały piękna', ale ciężko mi uwierzyć jak ktoś mówi, że wygląd dla niego zupełnie się nie liczy.
If you are going through hell, keep going.
Nowy(a) na forum

Ludzie niestety większą uwagę zwracają na urodę. Całe szczęście nie wszyscy. Dla mnie charakter i to co osoba ma w głowie i sercu jest najważniejsze. Jak ktos pięknie tu wspomniał, wygląd to tylko dodatek.
Estetyczne, w niskich cenach, gotowe firany
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Bywalec

Bywalec

Informacje
Bing [Bot] » 2 gości