Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Gdzie korzystacie z myjek i czy jesteście zadowoleni? Gdzie w Lubinie warto myć nasze autka, a gdzie nie? :) Sam osobiście najczęściej jestem na BP i tam zawsze myje, największe kolejki chyba w piątek i sobotę ;)
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

> - taki jest tytuł Twego posta. Z jego treści wynika, że preferujesz mycie autka w stacji BP. Jako że jesteś tam stałym bywalcem odpowiedz mi, czy autka myją tam nagie panienki i nie wolno ich dotykać... ? ;-)
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zapa »

NEVIL pisze: odpowiedz mi, czy autka myją tam nagie panienki i nie wolno ich dotykać... ? ;-)
Nie, nie myją.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Bezdotykowe myjnie Lubin

Post autor: matrix »

Odradzam myjnię bezdotykową na przeciwko Lidla na przylesiu. Kiedyś myjąc tam auto chciałem użyć swojej gąbki bo brud był tak mocno przywarty do lakieru że do końca nie dało się go usunąć pod ciśnieniem, lekki nalot i tak pozostawał. Wyciągłem więc z bagażnika gąbkę i zacząłem przecierać nią auto ( dodam że nie było wtedy kolejki więc nikt nie musiał czekać). Zobaczył to dziadek który tam pilnował i z gębą do mnie że mam natychmiast to schować. Schowałem, spłukałem auto i od tamtego czasu omijam tą myjnię szerokim łukiem a tam gdzie jeżdżę nikt mi nie robi żadnych problemów.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM