Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

AgA 1308
Mieszkanie chyba trzeba jeszcze wykonczyc ,wiec jak beda budowac chodniki ,stawiac oswietlenie itp,to chyba nikt Ci nie bedzie bronil wykanczac sobie w srodku . Dzis tam bylem i uwazam ,ze jada na ostro z elewacja, wiec moze uda im sie wszystko przed kwietniem zamknac. Ja zarezerwowalem mieszkanie w 2gim etapie budowy , a to jeszcze ohohohoooooo;)
Mieszkanie chyba trzeba jeszcze wykonczyc ,wiec jak beda budowac chodniki ,stawiac oswietlenie itp,to chyba nikt Ci nie bedzie bronil wykanczac sobie w srodku . Dzis tam bylem i uwazam ,ze jada na ostro z elewacja, wiec moze uda im sie wszystko przed kwietniem zamknac. Ja zarezerwowalem mieszkanie w 2gim etapie budowy , a to jeszcze ohohohoooooo;)
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

W tym miesiącu byłem zapytać co i jak. Budowa zalicza kolejną opóźnienie. Planowany termin zakończenia inwestycji to CZERWIEC
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam, kupilimśy mieszkanie w segmencie B. Wczoraj byliśmy zobaczyć w jakm jest stanie i ...czarna rozpacz! W pokojach, w kuchni i przedpokoju, na ścianach na wysokości metra wilgoć. Komin w kuchni zalany, nie mówiąc o tym, że prawie w każdym rogu zacieki. Z tego co wiem, do czerca nie ma szans na oddanie mieszkań. Na 95% wycofujemy się z tego mieszkania. z pewnego źródła wiem, że jeżeli już to odbiór z aktem może nastąpić wrzesień-październik.
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 2 gości