Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Bedziesz miała szanse zobaczyś papieża... ale nie naszego rodaka...:( nie Jana Pawła II ... :( niestety... chyba że stanie się cud... ale on umiera =,(
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

słuchajcie, On jest szczęśliwy, że będzie u Boga. Nie myślmy tak, że juz nigdy Go nie zobaczymy. Będzie czakał na nas! W niebie...
Impossible is nothing! :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

....Tak to najważniejsze zeby był szcześliwy podczas swoich ostatnich dni....i z tego co sie słyszy jest...dzieki wszystkim ludziom i ich modlitwom:):):)...to mnie cieszy....ale i tak bedzie nam Go brakowac
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

ja tak szczerze przyznam sie bez bicia .. ze jestem raczej ateista.. i niehcodze do kosciola.. ale jest mi smutno ze czlowiek tak Wielki umiera.. naprawde on jest potrzebny dla tego swiata,dla nas,naet dla mnie.. on jest przykladem dla kazdego.. jestem rowniez dumny z tego ze w tej ciezkiej chwili caly swiat sie polaczyl..przestaly istniej bariery religijne i wszyscy modla sie jak moga:(
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ines »

Ja także jak Aneczka nie widziałam Ojca Świętego i żałuję... W sumie to chyba miałam okazję w Legnicy go zobaczyć, a zarazem nie miałam takiej szansy... JA poprostu nie mogę się z tym pogodzić :( Słowa Jana Pawła II:
"(...) Wszystkiego się nie da wymienić,
(...) i tak dość dużo pamiętam.
( ... ) A więc tam jest ulica Mickiewicza.
(...)A tam jest Hoczenka. A tam za nami jest Skawa.
A tutaj była księgarnia "Foltyna".
( ... ) A tam była cukiernia.
Po maturze chodziliśmy na kremówki.
Że myśmy to wszystko wytrzymali, te kremówki po maturze.
A dom był tutaj za moimi plecami (...).
Przez okno widziałem (...) zegar słoneczny i napis:
Czas ucieka wieczność czeka.
Sto lat to jest łatwiej wyśpiewać niż wykonać.
(...) A tu jest ulica Tatrzańska, dalej jest cmentarz,
potem jest parafia Świętego Piotra. (...)"
"Oczy piwne życie dziwne..."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Tak to jest własnie piękne że te bariery są przełamane... i modlą się wszyscy... :) To prawda powinniśmy się cieszyć wraz z nim... ale musimy pokazać że Go kochamy... :) Spotkamy się z nim w niebie... :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

jestem raczej ateista, ale mialem ta przyjemnosc widziec Jana Pawla II z dosc bliska gdy yl w Legnicy. Nie wiem czy gdyby nie On to Polska wyglada by tak jak teraz ... wiele sie rzeczy wydarzylo, wiele kazan wypowiedziano, ale tak jak na kazdego tak i na Karola Wojtyłe musi przyjsc czas ... powinien odejsc godnie i w chwale na jaka zasluzyl ...

dzis juz nawet ja nie jestem obojetny ...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Papiez to godny czci czlowiek. zasluguje na szacunek, tylko szkoda ze media pochowaly go prawde mowiac za zycia. :(
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nezka4a7 »

ludzie, to że papież umiera nie jest straszne!
to naturalna kolej rzeczy, można było sie tego spodziewać

wspaniale przeżył życie, i chyba powinniśmy sie cieszyć ze jest coraz bliżej celu życia prawda?

wyłącznie te śmieszne informacje, z pięknymi studiami z ładnymi dziennikarzami, z gośćmi. media jak zwykle muszą zarobić.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

nezka4a7 pisze:ludzie, to że papież umiera nie jest straszne!
to naturalna kolej rzeczy, można było sie tego spodziewać.
Tak to nie jest straszne... przecież On idzie do Boga...śmierć czeka każdego..ale żal jest zawsze... Vendro to jest właśnie najśmieszniejsze że pochowali go za życia... to jest poprostu paranoja... Ci dziennikarze :| :!:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

ja Karola Wojtyły nigdy nie widziałam... i nigdy nie zobaczę... bo niestety do nieba mnie raczej nie wpuszczą... zresztą nie ważne...

niech spoczywa w pokoju ['] ...w końcu pozna prawdę co jest po śmierci...

Jan Paweł II jest chyba najlepszym człowiekiem naszych czasów. Dlatego... zawsze... mimo wszystko będzie wynajmował jakąś małą cząstke mojego serca.
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Pozna prawde... on zna prawde...:) Ale teraz zazna tej prawdy... :) Może to dziwne ale słyszałem od kolegi że ksiądź w kościele mówił o jakiejś przepowiedni że papież umrze któregoś maja...dziwne to dla mnie że kościół mówi o przepowiedniach :!:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

taki kościół ...

Alien (Daniel) on wcale nie zna jeszcze prawdy.... to są tylko jego wierzenia. Czy słuszne? zobaczy po śmierci...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Tą prawde zna każy wierzący katolik... "Błogosławieni Ci którzy nie widzieli a uwierzyli"
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

to nie jest PRAWDA to jest WIERZENIE ...
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot], Google [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM