Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
11.02 na parkingu Cuprum Arena w godzinach 20-21 został zgubiony portfel (jest jeszcze możliwość zgubienia go na ulicy Tuwima, przy wysiadaniu z samochodu). Jest charakterystyczny przez napis na wierzchu który brzmi: Bad mother fucker. Należy do kobiety, z województwa podkarpackiego, jeśli znalazca chciał wysłać go na podany adres w dowodzie osobistym, prosiłabym, żeby skontaktował się ze mną: 663644763, ponieważ planuję zostać tu jeszcze przez jakiś czas, a dokumenty będą mi potrzebne. Dla znalazcy na pewno znajdzie się nagroda. :) Za jakąkolwiek pomoc będę ogromnie wdzięczna.

Obrazek

Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: niebiesk4 »

Nikt nic nie widział?
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Widocznie Twój portfel trafił do nieuczciwego znalazcy. Chociaż.... przeczytaj tutaj - http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?t=6375

A co tam w tym portfelu było? Duża ilość gotówki ? Karty bankomatowe ? Dowód osobisty ?

W dzisiejszych czasach o uczciwych znalazców trudno, ale jak sama widzisz, czasami się zdarzają... :-)

Napis na Twoim portfelu też jest zastanawiający - Bad mother fucker - co po przetłumaczeniu translatorem brzmi - Zły <font color=red>[...]</font> matki

Głupkowatą cenzurę na tym portalu trzeba obejść, co czynię i wklejam tłumaczenie w pełnym brzmieniu:
Obrazek
Admin tego portalu, Elektryk, pewnie myśli, że do Nieba pójdzie, jak zaserwował na tym portalu taką cenzurę. Niech się jednak za bardzo nie cieszy, bo zarezerwowałem dla niego jedno miejsce obok siebie, w jednym kotle, w Piekle :-)
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: niebiesk4 »

Nie było w nim żadnej gotówki, bo nie lubię nosić przy sobie dużych kwot.
Był w nim dowód osobisty, legitymacja studencka, karta bankomatowa i jakieś tam
karty stałego klienta. Najbardziej mi zależy na dowodzie, bo dokładnie rok temu, też
w Lubinie został mi skradziony portfel. Teraz to jest z mojej winy, bo musiał mi gdzieś
wypaść, wątpię, żeby ktoś mi go wyciągnął z kieszeni.

A co do portfela, dostałam go w prezencie, a, że uwielbiam filmy Quentina Tarantino,
to nie trudno się domyślić, skąd pomysł na taki właśnie portfel. Mógł się komuś spodobać,
jeśli został znaleziony, dokumenty wyrzucił do kosza.. no i po robocie.

Mam jeszcze nadzieję, że ktoś odeśle dokumenty, w końcu nadzieja umiera ostatnia, podobno.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: cedar83 »

Teraz to jak to mówią "po ptokach", ale może na przyszłość się przyda. Masz tutaj https://uczciwi.com/ możliwość wygenerowania unikalnego kodu ID dla swojego przedmiotu - portfela, kluczy, komórki itp. Jeśli zgubisz przedmiot i ktoś go znajdzie, nie będzie problemów ze zwrotem. Właśnie dzięki w.w stronce i informacji o Twoim kodzie. Sprawdź, to jest za darmo. Więc niczym nie ryzykujesz.
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM