no jest ":D:D
:) nadruki czy cos kolo tego ..takie schodki w dół 
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
albo ja ślepy, albo nie widziałem
:D:D
[ Dodano: Wto Wrz 14, 2004 14:12 ]
hah bylem odwiedzilem pogadalem dowiedzialem sie
kazdy projekt w tej firmie obok twistera jest oceniany indywidualnie i ceny tez sa indywidualnie dobieranie bynajmniej nadruk bialy rozmiaru 15 na 20cm kosztuje cos kolo 15 zlotych wiec jest wg dosc tanio hah robie wzorki
a moze jakis zrobimy wzorek forumowy? 
[ Dodano: Wto Wrz 14, 2004 14:12 ]
hah bylem odwiedzilem pogadalem dowiedzialem sie
kazdy projekt w tej firmie obok twistera jest oceniany indywidualnie i ceny tez sa indywidualnie dobieranie bynajmniej nadruk bialy rozmiaru 15 na 20cm kosztuje cos kolo 15 zlotych wiec jest wg dosc tanio hah robie wzorki
Weteran

eee Z tego co wiem to Oni Ci mogą nawet zaprojektowac na miejscu jak im powiesz co chcesz :d ale to raczej chdodzi o proste wzorki
vektor ? 3000 dpi ? nie problem 
.CODE START:
END START
.CODE START:
END START
hm jest tak mowisz co chcesz oni ci pokaza co potrafia nawet na miejscu - tak jak hemik pisze jesli nie masz projektu na komputerze mozesz u nich na kartc namalowac i juz, mozna obrazki dostarczac na cd, dyskietce etc w jpegu, tiff lub formacie corela cdr - ma byc wektor choc ja nie zabardzo czaje z tymi wektorami bo sie nigdy w corela nie bawilem :\;)
corel .. sux ! flash vektror rulz : )
.CODE START:
END START
.CODE START:
END START
Nowy(a) na forum

Zamów w sieci, w ciągu 1 dnia przyjdzie. Zerknij np tutaj http://www.shirtcreate.pl mają fajnie to rozwiązane, sam nanosisz w którym miejscu ma być grafika no i można wgrać swoją, np logo firmowe.
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość