Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Maniak

Maniak

ale myślę że bardzo dobrze im to wyszło...
nie licząc oczywiście wszystkich wielkich naprawde wielkich spóźnień...
czekaliśmy specjalnie żeby usłyszeć NAAMAN który miał grać około 16:00 a zaczął grać o 22:00 przyjechała straż miejska i kazała kończyć impreze bo ludzie się skarżą...
to była porażka czekaliśmy cały dzionek... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec

E tam - zobaczymy co będzie za rok
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak

Tak na prawdę na organizowanie jest jeszcze czas. Można pokusić się i zrobić to w sposób złożony. Jeśli znalazła by się grupa zapaleńców to może i owszem można działać cuda.
Nie wiem czy ktoś z Was zna i pamięta coś takiego jak Punkowa Orkiestra Świątecznej Pomocy, która odbywała się w Krakowie... tam kilkoro zapaleńców robiło niesamowite koncerty i już... trzeba dogadać się i pomóc ZHP... bo tak na prawdę to chyba stać nas wszystkich na lepsze świętowanie i kwestowanie niż dotychczas na POŚP...
Nie wiem czy ktoś z Was zna i pamięta coś takiego jak Punkowa Orkiestra Świątecznej Pomocy, która odbywała się w Krakowie... tam kilkoro zapaleńców robiło niesamowite koncerty i już... trzeba dogadać się i pomóc ZHP... bo tak na prawdę to chyba stać nas wszystkich na lepsze świętowanie i kwestowanie niż dotychczas na POŚP...
To nic, to nic
To gra w którą grasz
A wynik jej
Dawno znasz
To gra w którą grasz
A wynik jej
Dawno znasz
Na organizacje już nie ma czasu!! To ostatni dzwonek...
Nie wystarczy dogadać się z ZHP... Sporą rolę odgrywają sponsorzy. Poza tym nie wiem czy ZHP chce się dogadać. Pisałem do nich i jakoś odpowiedzi nie dostałem.
Z informacji które posiadam to Muza organizuje jakiś koncert...
Szczegółów nie znam, ale jak znowu będzie na świeżym powietrzu to zapowiada się kolejna porażka!!
Cóż zobaczymy...
Nie wystarczy dogadać się z ZHP... Sporą rolę odgrywają sponsorzy. Poza tym nie wiem czy ZHP chce się dogadać. Pisałem do nich i jakoś odpowiedzi nie dostałem.
Z informacji które posiadam to Muza organizuje jakiś koncert...
Szczegółów nie znam, ale jak znowu będzie na świeżym powietrzu to zapowiada się kolejna porażka!!
Cóż zobaczymy...
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Informacje
0 użytkowników » 1 gość