Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
PRZEBUDOWYWAC ! UNOWOCZEŚNIAC ! BUDOWAC nowe !! i robić wszystko aby sie nie kojazyło z SZARĄ KOMUNA tak jak np. okolice ratusza i sama dawna RATUSZOWA w której nie jeden stracił majatek i zdrowie a nie jedna kobitka CNOTE
ZMIENIAC !! ZMIENIAĆ i jeszcze raz ZMIENIAC a wszystkim bedzie sie napewno żyło pzyjemniej !!
Nowy(a) na forum

Administrator

Nowy(a) na forum

Maniak

No przydało by się Lubinkowi małe przemeblowanko... jestem za tym aby wyburzyć ten kwadrat co znajduje się w centrum... (tam gdzie jest BigStar,Jubiler...) to tylko zabiera dużo miejsca... zamiast tego mogło by powstać jakieś centrum handlowe podobne do domu towarowergo tylko takie 3 piętrowe huh
jak już iść na całość to iśc
albo niech nic tam nie budują.. im większe centrum tym lepiej.. chyba : ]
Nowy(a) na forum

andros, mamy kilku uzytkwonikow z Rynku, tyle ze osattnio sie nie udzielają 
Maniak

Myślę że z zamknięciem drogi w okół ratusza jest to bardzo dobry pomysł:) powinni zrobić tam jakieś fajne chodniczki...
w tym temacie można rozmawiać co najlepiej było by zmienić w Lubinie...:)rozmowa by trwała bardzo długo :)bo jest wiele miejsc które było by warto wyremontować... ale i tak LUBIĘ LUBIN

... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Cóż, nasze miasto pieknością nie grzeszy. Zamknięcie ulic wokół Ratusza? Po co?
W Rynku póki co nie ma gdzie usiąść, beton tylko dookoła, żadnej przyzwoitej kawiarenki na przykład. Po chodniku pochodzić to sobie mogę zdziećmi nie ruszając się z Ustronia. Wiem, że marudzę ale takie częściowe rozwiązania są do bani. Marzy się gruntowna przebudowa Rynku, z przebudową minimum elewacji paskudnych bloków,ale to pewnie nierealne jest. Przynajmniej nie w tym wieku, może jak bloki się zacznąrozpadać to cośztego będzie. Póki co to urzekają mnie stare fotografie naszego miasta.
W Rynku póki co nie ma gdzie usiąść, beton tylko dookoła, żadnej przyzwoitej kawiarenki na przykład. Po chodniku pochodzić to sobie mogę zdziećmi nie ruszając się z Ustronia. Wiem, że marudzę ale takie częściowe rozwiązania są do bani. Marzy się gruntowna przebudowa Rynku, z przebudową minimum elewacji paskudnych bloków,ale to pewnie nierealne jest. Przynajmniej nie w tym wieku, może jak bloki się zacznąrozpadać to cośztego będzie. Póki co to urzekają mnie stare fotografie naszego miasta.
JasioJasio, moglbiby wyburzyc bloki i przesiedlic ludzi, choc to nie realne ;D i zrobic ryneczek cos a'la Wrocek lub Leszno (w Lesznie rynek wymiata w kazda strone) 
Maniak

czyli jak wyburzac, to dac ludziom nowe mieszkankawyburzyc bloki i przesiedlic ludzi
Maniak

Informacje
Google [Bot] » 1 gość