Czy to było porzebne/dało jakiś efekt?

Liczba głosów: 14
Tak (5) 36%
Nie (9) 64%
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak
Nowe rozkłady jazdy autobusów

Post autor: vendro »

Witam,

Już dawno emu, zminily się rozkładu jazdy autobusów, ale jak dotąd nie rozmawialiśmy z tego co pamiętam na forum, więc teraz zazpraszam do rozmowy.

Według rejestru faktur, całość kosztowała nas 9 760.00zł.

2004-12-30 Faktura 1257/04 ELTE SP.ZO.O. NAPRAWA AUTOKOMPUTERÓW ,WYKONAMIE NOWYCH ROZKŁADÓW JADY AUTOBUSÓW IN 9 760.00
Czy według was było to potrzebne, czy nie? Czy zminiło się coś na lepsze, czy to tylko niepotrzebna strata pieniędzy? Zapraszam do wypowiedzi iglosowania w sondzie.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
knight-rider
knight-rider

Post autor: knight-rider »

mnie sie podoba zmiana, pomijając koszt wykonania usługi ;D

ostatni autobus z ustronia na przylesie jest dokładnie 00:27 z nastepnego przystanku za Maximem.

mnie tam pass:D:D:D:D
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nezka4a7 »

ja tam i tak tej kasy bym nie zobaczyła także mi też wisi ;]
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Mi to wsio rybka ;D Ma ktoś rozkład jazdy linii numer 1 i 7 ?? bardzo potrzebuje.. ;) jak ktoś ma to zgłaszać się z góry THX :P Bo na stronce Lubina nie działało...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Ja wsumie po tej zmianie nie widze żadnej różnicy...:) poza tym że poszło tyle kasy...:D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

Kryzbi, www.lubin.pl >> komunikacja miejska
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nezka4a7 »

ja w sumie tez tylko z 1 i 7 korzystam
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

nezka4a7 to jest nas dwóch =D 1 i 7 rlz =] chociaż 7 zmula pałe bo jeździ przez cały Lubin =D
Junglos byłem tam i nic ... jak masz to daj ktoś dokładniejszego linka =)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

jedyna zmiana, która jako tako wyszła mi na dobre, to zmiana trasy 2. teraz mam na przystanek trochę dalej, ale fajnie jedzie za realcem i do szokły mam bliżej. :]
Impossible is nothing! :)
Administrator
Administrator
Kontakt:
Administrator
Administrator

Post autor: Junglos »

Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Właśnie taki rozkładzik mam teraz w portfeliku =D
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ak47 »

zmiana może być! przynajmniej dłużej jeżdza autobusy! Ale jest ina sprawa! Dlaczego nikt nie umieszcza na stronie www.lubn.pl zmienionego rozkładu na Święta wielkanocne czy Bożego Narodzenia. jechałem teraz w świeta autobusem miejskim ale czekac też sporo nusiałem bo nie wiedziałem kiedy jedzie. Nigdzie nie było informacji. Czy tak trudno umieścić jakąś informacje na stronie ? :placz:
ak47
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

Ja osobiscie uwazam, ze zmiana byla malym nieporozumieniem.

Mieszkam na Malomicach i jedynym autobusem, ktory tu dojezdza jest 2. Juz keidys bylo wkujrzajace, ze z Malomic mozna dojechac tylko na Ustronie, ale teraz jest gorzej.
W tej chwili moge sobie dojechac co najwyzej do Reala, a potem z buta na Ustronie.

Niby jestem w Lubinie tylko na weekendy, ale czasami daje sie odczuc ten dyskomfort.
Wszedzie mam jezdzic z przesiadka??

A reszta? Rzadko kiedy mam przyjemnosc sie wozic innymi liniami ;)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Veldrin pisze: W tej chwili moge sobie dojechac co najwyzej do Reala, a potem z buta na Ustronie.
W sumie to mogli zostawic ta trase przez petle ustronie. Nadkladalo sie 3 minuty drogi, ale w ten sposób odpadla pokaźna liczba paszaerow ktorzy wysiadali na petli
Acha, a czy istnieje linia N? Bo mi sie wydaje ze zlikwidowano ja. A szkoda
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pksiak »

prawdę mówiąc może być,tylko te numery mieszją[4a,4u,2u,2a,2c,2b]
a tak poza tym to nie ma co na razie wierzyć PKS LUBIN S.A o nowych atobusach nie mówie o pracownikach.lecz o naczelnym dyrektorze,przed rokiem za nim miał być przetarg mieli kupić 15 autobusów,przetarg przeniesiono,przed przetargiem grudniowym już tylko 10 nowych autobusów,miały zniknąć many i niektóre jelcze pr100,110,120,a zostać tylko piętrus.Efekt 2 nowe żołte many,jeden pięcioletni biały man.Zbyt mała płaca w pksie sprowadziła do tego,że już 15 kierowców z miejskiej pozwalniało się,co spowodowało,że kierowcy z zamiejskiej jeżdżą na miejskiej i część starych autobusów znowu widoczna jest na miejskiej,czasem dadzą Autosany liderki,mogą być,tylko drzwi się wolno otwierają.Drodzy mieszkańcy Lubina powinniście zawalczyć jakimi autobusami chcecie jeździć,dla waszej wygody w urzędzie miasta,może on ich wymusi?To dla waszej wygody.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM