Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec
"Najbardziej znany i doświadczony legnicki fotoreporter Piotr Krzyżanowski" (cytat za wt.teatr.legnica.pl/index.php?showimage=53) chyba w ramach sezonu ogórkowego postanowił poniżyć/ośmieszyć pijane kobiety upubliczniając te fotki:

http://lubin.naszemiasto.pl/galeria/zdj ... 2e18,1,3,3
Obrazek
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

O jakim poniżeniu tu mowa ? Twarze są zamazane, danych osobowych brak. I skąd wiadomo, że te kobiety były pijane ? Czy ten fotoreporter badał trzeźwość tych pań alkomatem ?
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: mancini »

Jeśli mowa o poniżaniu i ośmieszaniu to same sie rozebrały i tańczyły, a jeśli były pijane to Piotruś im raczej do gardła procentów nie lał :) Wykonał swoja prace jaka jest zrobienie reportażu i tyle :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: hemik »

A ja bym tego w ogóle nie widział, gdyby nie ten post na forum :)
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Kontakt:
Awatar użytkownika

hemik, wynika z tego , że rzadko przeczesujesz newsy w internecie. Wiadomość i fotki w tym temacie były mi znane wcześniej, zanim if_ona, tutaj to wrzuciła. A wracając do tematu, to kobitki sobie w deszczu potańczyły i przy okazji zaoszczędziły na wodzie w łazience... :-). if_ona jednak, jako nauczycielka, ma skrzywienie zawodowe i takie zachowania, są wbrew jej ,,kręgosłupowi moralnemu"... :-)
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

Skrzywienie zawodowe mam, fakt :) Ale nie w tym przypadku.

A co do tego "fotoreportażu" godnego Faktu (czyżby pan Piotr tam aplikował?). Zadam jakże prymitywne pytanie: czy gdyby jedną z tych pań była jego siostra/córka/żona/kochanka, to czy znany i doświadczony legnicki fotoreporter też z taka łatwością puściłby w net te fotki? Rączka do góry, kto zna odpowiedź.

A że panie zaszalały? Absolutnie mi to nie przeszkadza - kręgosłup moralny z tego powodu mnie nie zabolał. Wręcz uważam, że stworzyłby cudowny team z pląsającym człowiekiem-motylem. A jak jeszcze uwolnią Pussy Riot i te dołączą..

A kiedy zabolał mnie kręgosłup (kręgosłup kobiety, a nie nauczycielki)? Gdy zdałam sobie sprawę, że aparat fotograficzny trzymał w ręku nie fotograf, ale... No właśnie kto? Obleśny człowieczek?
Obrazek
Kontakt:
Awatar użytkownika

Ale Ty if_ona potrafisz filozofować. I dlaczego jesteś taka zakompleksiona ? Zawsze wchodzisz na to forum z nickiem ukrytym. Obawiasz się czegoś ? A wracając do tematu, to gdyby na tym deszczu balangowała żona Piotra lub kochanka, to trudno zgadnąć, co by zrobił. Mnie się wydaje, że zrobiłby to, co zrobił, czyli by napstrykał ileś tam zdjęć i puścił do sieci, czyli bez zmian. Twarze wymazane i nikt by nie był wstanie te panie zidentyfikować. Jest zawodowym fotoreporterem, więc takiej okazji nie mógłby przepuścić. A po sesji zdjęciowej podszedł by, kazał się ubrać, taryfa, i do domu... ;-)
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale Ty if_ona potrafisz filozofować.
Nudzi mi się..

I dlaczego jesteś taka zakompleksiona ? Zawsze wchodzisz na to forum z nickiem ukrytym. Obawiasz się czegoś ?

Obawiam się kaszanki, czerniny, wątróbki - to wszystko każą mi jeść wszelkie serwisy paramedyczne, gdy pytam "A co na anemię?". Bo hemoglobina mi ostatnio, kurczę, nieźle spadła. Że tak się poużalam nad sobą :(
A po sesji zdjęciowej podszedł by, kazał się ubrać, taryfa, i do domu... ;-)
Ooooo, no właśnie.. A może po tej wyżej opisanej sesji p. Piotr kazał SIĘ (czyli jego) ubrać? Hmm.. Robi się coraz bardziej obleśnie.. Uff..
Obrazek
Kontakt:
Awatar użytkownika

Masz rację. Miało być ubrać się, a nie się ubrać. Dzięki za uwagę.
Obrazek
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: hemik »

Nevil, przeczesuje newsy praktycznie codziennie, jednak w innej tematyce :) rzadko, to fakt, zaglądam na lokalne portale. Internet ma taką zaletę w porównaniu do telewizji, że pozwala mi w większym stopniu oglądać to co chce i kiedy chce. A o tych kobitkach prędzej czy później bym się dowiedział bo widzę, że są już na wykop.pl nawet.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Kontakt:
Awatar użytkownika

hemik,
Internet ma taką zaletę w porównaniu do telewizji, że pozwala mi w większym stopniu oglądać to co chce i kiedy chce.
I tu się z Tobą zgadzam. Od kiedy mam internet, a mam go już... ho! hoo !! ... a może i jeszcze dłużej... ;-), to telewizornia przestała dla mnie istnieć.
Obrazek
Kontakt:
Awatar użytkownika

Z poprzednich informacji nie wynikało, że te panie zostały zatrzymane przez Policję, czy Straż Miejską.
===========================

Chcą ukarać kobiety, które tańczyły nago w Legnicy!
2012-08-23, Aktualizacja: dzisiaj 17:46

Legnicka Komenda Miejska Policji wszczęła postępowanie wyjaśniające wobec dwóch kobiet, które w nocy z poniedziałku na wtorek, podczas burzy, tańczyły nago w deszczu.

Zdjęcia kobiet, które wykonał nasz fotoreporter cieszą gigantyczną popularnością w całym kraju. Co ważne podkreślenia, swobodne zachowanie obu pań spotkało się nie tylko ze zrozumieniem, ale i z podziwem wśród internautów.

- Nie znam tych dziewczyn, jestem przekonany, że to były osoby przyjezdne, ponieważ w miejscu, gdzie zdjęcia zostały zrobione mieszkam od 20 lat i nigdy wcześniej ich nie widziałem. Całość trwała około 3-4 minut więc nie sądzę, żeby kogoś te panie zgorszyły - wyjaśnia Piotr Krzyżanowski, fotoreporter Gazety Wrocławskiej.

- Postępowanie wobec obu pań będzie prowadzone z artykułu 51 kodeksu wykroczeń - wyjaśnia Sławomir Masojć z legnickiej komendy.

Art. 51. Kodeksu wykroczeń

§ 1. Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.

Czy Waszym zdaniem, te kobiety powinna spotkać jakaś kara? Czekamy na komentarze

źródło: http://lubin.naszemiasto.pl/artykul/151 ... 2e18,1,3,3
Obrazek
Kontakt:
Awatar użytkownika

W żadnej z tych pań nie płynie ,,błękitna krew'', więc proszę je zostawić w spokoju ;-)

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... jskie.html

Czytaj też: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/brytyjs ... omosc.html
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

NEVIL pisze:Twarze są zamazane, danych osobowych brak.
Legnicka Komenda Miejska Policji wszczęła postępowanie wyjaśniające wobec dwóch kobiet, które w nocy z poniedziałku na wtorek
Rozumiem, że panie zostały rozpoznane, brutalnie pisząc, po cyckach (o innych częściach ciała nie wspominając..)? Geniusz policji budzi mój respekt..

hemik pisze:A o tych kobitkach prędzej czy później bym się dowiedział bo widzę, że są już na wykop.pl nawet
Czyli jest szansa, że ewentualni pracodawcy tych pań też się o tym dowiedzą - tak snując domysły, jak ta sprawa mogłaby się potoczyć..
Obrazek
Freetekk
Freetekk

Post autor: Freetekk »

Homo sum, humani nil a me alienum puto :) Świetne zdjęcia, fajne światło, jak kadry z jakiegoś filmu :)
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot], Google [Bot]  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM