Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak
Obi rusza 16 kwietnia

Post autor: vendro »

http://www.lubin.pl/?exid=1834&mode=view&expand=1196

Ponad 120 osób znalazło pracę w supermarkecie OBI. Hpermarket zostanie otwarty 16 kwietnia – poinformowała nas Agnieszka Martycz, odpowiedzialna w centrali OBI za kontakty z prasą. Siec wystąpiła już o zgodę na użytkowanie obiektu.
Wśród zatrudnionych jest sześciu kierowników i trzech dyrektorów. Kierownicy z Lubina obejmą główne działy handlowe, m.in. “Ogród”, “Mieszkać”, “Techniki” i “Budowlany”. Wśród osób przyjętych do pracy w supermarkecie 25 proc. to osoby dotychczas bezrobotne zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy.
Prawie wszyscy zatrudnieni maja podpisane umowy o pracę na czas określony. Nie zastosowano tutaj jednak tradycyjnego 3 miesięcznego okresu próbnego, lecz dano szansę sprawdzenia się zatrudnionym osobom przez rok. Sprzedawcy zostali zatrudnieni w pełnym wymiarze godzin, natomiast kasjerom zaproponowano pracę na ¾ etatu.
Kierownictwo OBI zapewnia, że nie będzie zwolnień. Natomiast w okresach przedświątecznych, czasowo, zostaną zatrudnione nowe osoby.

Obrazek
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

No...:) Wkońcu mogliby już otworzyć ten sklep:P już troszkę czasu się buduje...:) Wspaniale... aż tyle osób znajdzie pracę w tym sklepie...:) myślę że to był bardzo dobry pomysł żeby właśnie w tutaj wybudować ten sklep...:) ludzie nie muszą się ruszać po za Lubin...a z okolic bedą mieli bliżej...:) i najważniejsze PRACA ! :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Nie przeczytałem do końca twojego postu Vendro, ale napewno 10 pierwszych osób dostanie coś za darmo =D tak jak w każdym hipermarkecie na dzień dobry =D Idziemy ?? :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

nom :D mozemy, tyle ze 16 to sobota wiec, malo ludzi sie nie spodziewaj :D
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nezka4a7 »

heh, ja już okupuje wejście normlanie
z noamiotem, śpiworkiem, czaicie zeby pierwszą być
laptopek tu mam, termos, gaz w butli
także zaparszam do mnie na herbate przed wejscie do OBI

:D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

8) hehe... skorzystan z zaproszenia....:):P więc robimy imprezke przed Obi... :P :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

nezka4a7 a ilu osobowy masz namiot ? =D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

nezka4a7, uwazaj zeby ten walec (na fotce) przypadkiem nie przejechal! :D
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Wiecie mozemy załatwić wojskowe NS ... całe forum się zmieści do takiego namiotu :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

I znowu skrzynki będą zapchane gazetkami .. real, tesco, obi, castorama,auchan,lidl itp. :D już niedługo będzie trzeba zakladać większe skrzynki na listy :) Zrobiłem wczoraj fotke OBI :D (słaba jakość bo z komórki) Obrazek

<--- klick ! :D
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

Kryzbi: To wczoraj tą fotke robiłeś no chyba, że dzisiaj znowu. :P
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

no ja wiem i dlatego z edytowalem posta :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

No to co chłopcy...czekamy 16... jeszcze mamy trochę czasu... może bedziemy w pierwszej dziesiątce... :P
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: kessi »

no pracę w Obi znalazła tam też moja mamuśka....czy zwolnień nie będzie...już po otwarciu na bruk idzie 30 osób..bo zatrudnili więcej tylko by szybciej im praca poszła...ale mam nadzieję że moja mamuśka zostanie....bo kto jak nie ona wam powie wszystko na dziale ogrodniczym!!!!Mogę was zapewnić że szykują się bardzo fajne rzeczy w tym sklepie.ale o szczeóły proszę pytać osobiście.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

O proszę... :D no to mniejmy nadzieję że nie zwolnią więcej ludzi... OBI jeszcze nie otwarte a już spóścili flagi do połowy na znak żałoby...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM