Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
jakis tydzień temu jechałem autobusem lini nr 7 i co?
a no jadąc M.S. Curie w stronę osiedla Polnego mijając przystanek koło stadionu co widze??
S.Y.F. jeden wielki smietnik na trawnikach i jego okolocach.
apeluje do władz tego Miasta, zróbcie coś z tym, przecierz jest tyle bezrobotnych, na pewno znajdzie sie wielu chętnych d prac społeczynch lub coś w tym stylu.
Śnieg juz stopniał i krajobraz zielonych terenów nie zachęca np.: do posiedzenia w parku na ławeczce.
Pięknie mamy widok jak się wjeżdża do Lubin od strony Polkowic, nie ma co ;]
zaraz ruszam z aparatem na miasto.
a no jadąc M.S. Curie w stronę osiedla Polnego mijając przystanek koło stadionu co widze??
S.Y.F. jeden wielki smietnik na trawnikach i jego okolocach.
apeluje do władz tego Miasta, zróbcie coś z tym, przecierz jest tyle bezrobotnych, na pewno znajdzie sie wielu chętnych d prac społeczynch lub coś w tym stylu.
Śnieg juz stopniał i krajobraz zielonych terenów nie zachęca np.: do posiedzenia w parku na ławeczce.
Pięknie mamy widok jak się wjeżdża do Lubin od strony Polkowic, nie ma co ;]
zaraz ruszam z aparatem na miasto.
Maniak

...No rzeczywiście mógłby się za to ktoś wziąść... sam niestety wiem jak to wygląda przykry widok...
ale ludzie też powinni sami o to dbać...gdyby wszyscy wyżucali śmieci tam gdzie trzeba było by czysto i przyjemnie:) a tak... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
knight-rider, chcemy foto-relacje ! 
Maniak

heh no poprostu super, widac ze sluzby porzadkowe dzialaja 
moze zaprosimy do tego topicu prezydenta? :>
moze zaprosimy do tego topicu prezydenta? :>
Maniak

zgadzam się... Lubin wygląda potwornie... szczególnie po zimie. Wszędzie śmieci! pod każdą ławką, drzewem... wszędzie... DROGA PRZEZ LAS... a po bokach... między drzewami WSZĘDZIE ŚMIECI!
to jest smutne...
proszę was... starajcie się nie wyrzucać nawet papierka po gumie na chodnik... jeśli każdy z nas wrzucać wszystko do śmietnika nie byłoby na ulicach takiego chlewu. Przecież wstyd jest zaprosić kogoś w odwiedziny... ja brzydzę siępójść na spacer... wiosenny. BO WSZĘDZIE SĄ ŚMIECI.
TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ...
(swoją drogą... bardzo mądry post... może komuś otworzy to oczy :])
to jest smutne...
proszę was... starajcie się nie wyrzucać nawet papierka po gumie na chodnik... jeśli każdy z nas wrzucać wszystko do śmietnika nie byłoby na ulicach takiego chlewu. Przecież wstyd jest zaprosić kogoś w odwiedziny... ja brzydzę siępójść na spacer... wiosenny. BO WSZĘDZIE SĄ ŚMIECI.
TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ...
(swoją drogą... bardzo mądry post... może komuś otworzy to oczy :])
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
andros
, przechodzilem tamtedy ostatnio (juz sniegu nie bylo) i z tego co pamietam, to smieci nei bylo...
, przechodzilem tamtedy ostatnio (juz sniegu nie bylo) i z tego co pamietam, to smieci nei bylo...
Ostatnio zmieniony 30 mar 2005, 13:11 przez vendro, łącznie zmieniany 1 raz.
Maniak

fotki od Kryzbiego:

// Elektryk: Hehs widze vendro ze pomyslales bo ja juz se wlosy z glowy wyrywam patrzac na transfery na naszym koncie
Zwracam sie z uprzejma prozba do forumowiczow aby NIE wrzucac wiekszych fotek i zalacznikow do postow bo jak tak dalej bedzie to bede musial zalaczniki powylanczac ... dziekuje i dzieki vendro ze oszczedziles moje wlosy 
// Elektryk: Hehs widze vendro ze pomyslales bo ja juz se wlosy z glowy wyrywam patrzac na transfery na naszym koncie
Maniak

Maniak

andros, jaki mail? ja moge podeslac
razem z linkiem do forum. 
Informacje
0 użytkowników » 2 gości