Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

To dla Was ten portal - http://www.gornicy24.pl/
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Koki »

Witam, pisał ktoś z Was podanie z prośbą o przesunięcie terminu zatrudnienia? Ja w wymaganym terminie nie mogłem (3 dni chcieli) . Jak długo czeka się na odpowiedź?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: walder »

damian398 pisze:raczej w żadnej firmie nie znajdziesz tym bardziej ze masz jedna metodę. Ja z dwoma nie mogę znaleźć pracy. muszę chyba isc na czarno robic w jakims warsztacie samochodowym albo cos podobnego bo naprawdę ciezko bez doswiadczenia cos dorwac. zostaja tylko znajomosci albo rodzina w jakiejs firmie.
ja z kolei tez mam dwie metody, gazówka i eletroda blachy + rurki, robie także studia gornicze zaoczne, zlozylem juz chyba z 7 podan do roznych firm w charakterze spawacza - pomocnika i jak narazie zero odzewu z kazden strony...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Maestro »

Witam,
Jestem tu nowy kłaniam się więc. Przestudiowałem cały temat. Oczywiście staram się o prace w ZG.
Obecnie posiadam uprawnienia elepstryczne E do 20kV, pracuje jako automatyk, uprawnienia ważne mam jeszcze na ok. 4lata. W najbliższym czasie mam zamiar zrobić uprawnienia E + D + pomiar do przynajmniej 20kV, a jeśli się uda bez ograniczeń. Jak sądzicie, takowe uprawnienia będą dość mocnym atutem względem starania się o pracę w ZG? Warto inwestować ok 1500zł, przy obecnych uprawnieniach E do 20kV? Ogólnie znam się i wiem, że jestem dobry ;) ZG jeszcze tego nie dostrzegły. Ach i jak sądzicie, to, że jestem spoza woj. Dolnośląskiego czyt. Zielona Góra wpływa na moją niekorzyść? Tak na marginesie to mam narzeczoną z Lubina a jej ojciec mój teść pracuje w ZG, ale z załatwieniem to ciężko staram się więc własnymi siłami.
Pozdrawiam
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Niektórym ku przestrodze... :-)
========================================================

Komu pracę za pieniądze?

24.11.2011. Radio Elka

36-letni mieszkaniec powiatu lubińskiego został zatrzymany pod zarzutem oszustwa. Mężczyzna ogłaszał się w internecie, przekonując, że jest w stanie załatwić pracę w oddziałach KGHM. Za oszustwo grozi mu do 8 lat pozbawienia wolności.

Mężczyzna zapewniał, że może załatwić pracę, w której wynagrodzenie waha się od 2 do 3 tys. zł. Prokuratura Rejonowa w Lubinie potwierdza, że na razie ustaliła dwie osoby, które odpowiedziały na internetowe ogłoszenie.
- Najpierw odbywały się spotkania, na których trzeba było dokonać wpłaty w wysokości minimum 500 zł - mówi Romuald Brzeziński, zastępca prokuratora rejonowego w Lubinie - Ten pan nie miał żadnej możliwości załatwienia takiej pracy, to był jego sposób na zarobienie pieniędzy. Mężczyzna został zatrzymany, a my analizujemy materiały pod kątem ewentualnego postawienia zarzutów. Postępowanie będzie najprawdopodobniej prowadziła lubińska komenda.
Prokurator Brzeziński zaznacza, że wszystko wskazuje na to, że nie są to czyny o charakterze korupcyjnym, dlatego prawdopodobnie mężczyźnie zostanie postawiony zarzut oszustwa z art. 286 Kodeksu Karnego, czyli doprowadzenia kogoś do niekorzystnego rozporządzenia mieniem przez wprowadzenie go w błąd. Za ten czyn grozi od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności.
(mon)
źródło : http://miedziowe.pl/content/view/53652/78/
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: forumgornicze »

KGHM posiada specjalną witrynę umożliwiającą rekrutacją. Rekrutacja KGHM
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: bongo »

Witam.Moze ktos cos napisac o pracy w Maxamie ?? Jakie zarobki awrunki pracy itd ??
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Peczus »

Hej, był ktoś może na rozmowie kwalifikacyjnej ostatnio? jakie pytania zadają ? ogolnie jak wyglada rozmowa :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: student »

Podbijam. Peczus, kiedy idziesz na rozmowe i na jakie stanowisko?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Peczus »

We wtorek, slusarz mechanik :) a TY?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: student »

Stażysta z wyższym wykształceniem na GC na Rudną. Tylko, że nie mam pojęcia czego oczekiwać po rozmowie
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Bud Centrum

Post autor: lechu1980i »

Dostałem oferte pracy w Bud Centrum, jestem po szkole górniczej, mechanicznej, mam kilka kursów ...ile mogę dostać na początek na rękę?
Wielkie jest tylko Zagłębie Lubin
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Maestro »

Witam,

Był ktoś z was na egzaminie 23.05 na elektro-montera na sw1? Odezwali się do kogoś? Ja byłem, napisałem nienajgorzej, ale cóż... cisza.

Jakoś tydzień wcześniej byłem na rozmowie dla automatyka na zwr'ach w Polkowicach. Rozmowa przebiegała pomyślnie dopóki nie zaczęto pytać o prawo kirchoffa, prawo ohma (moja wizja prawa ohma choć dobra okazała się zła dla rekrutującego), założenia jakiegoś tam fizyka, o którym pierwszy raz słyszałem. Sądziłem, że pytania "z dupy" jakobym za dobrze wypad w pierwszym etapie rozmów, ale cóż, zapewne te "prawa" mnie pogrążyły.

Ciężki ten KGHM.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tiger123 »

witam
dzwonili do kogoś w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko elektromonter pod ziemia zg lubin??
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ridd »

do mnie dzwonili ide jutro na 7 rano
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM