Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Korepetycje

Post autor: JacekB »

Witam.

Jestem studentem Politechniki Wrocławskiej drugiego roku Mechaniki i budowy maszyn. Chętnie udzielę korepetycji z fizyki i matematyki dla dzieci ze szkół podstawowych, gimnazjów i liceów. Zajęcia trwają 60minut, cena jest ustalana na pierwszym spotkaniu organizacyjnym (w obecności rodziców), które jest oczywiście darmowe.

Zajęcia prowadzę w miłej ale stanowczej atmosferze, nie rozmawiamy o głupotach tylko ten czas poświęcamy na naukę, bo za to biorę pieniądze. Zawsze jest pierwsze spotkanie organizacyjne na którym chciałbym zobaczyć materiał z czego mam udzielać lekcji oraz zeszyt i książkę. Jest to po to, abym mógł się przygotować w pomoce dodatkowe o ile są wymagane. Nie biorę pieniędzy "z góry" za kilka lekcji!! Na końcu spotkania z młodszymi dziećmi robię krótkie przepytanie lub daję kilka zadań do rozwiązania.

Ceny ustalane indywidualnie, dysponuje własnym autem więc nie ma problemu z dojazdem. Nie prowadzę zajęć grupowych, bo uważam że to nie jest produktywne, ewentualnie udzielę lekcji 2 dzieciom równocześnie.

Teren mojego działania to Lubin, Polkowice, Legnica i okolice.
Dodam, że nie udzielam korepetycji ponieważ lubię pracę z dziećmi. Jest to mój sposób na kieszonkowe, traktuje to jak pracę, a nie powołanie.
Pozdrawiam.
Jacek

telefon kontaktowy: 793394191 (najlepiej po godzinie 16:00)

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM