Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

tutifruti99:
Tak szczerze mówiąc to najpierw napisałbym o przedłużenie umowy, a jak już dostałbym umowę na stałe to wtedy pisałbym o grupę :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Pilo »

Mam pytanko dla tych co już byli na rozmowie o prace. Ubiegam się o stanowisko mechanik-ślusarz na Rudnej, niedługo będę miał rozmowę kwalifikacyjną. Na takiej rozmowie ubrać garnitur czy np.jeans i biała koszule?Z góry dzięki za radę
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Stanley87 »

Pilo starasz sie o stanowisko slusarz-mechanik na szybowy??? Jakie masz kursu i uprawnienia jesli mozna wiedziec???
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Pilo, nie interesuje mnie ten temat, ale czasami tutaj zaglądam, tak, jak teraz. Mogę Ci jedynie doradzić, że biała koszula do dżinsów pasuje jak smark do rękawa, albo jak kwiatek do kożucha... ;-)
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
ubiór na rozmowe

Post autor: glowacz »

Pilo, na pisemny jechałem w dżinsach ale na rozmowę, a byłem na ZG łubin i statnio na Sierpolu, wszyscy zaproszeni ( w tym i ja) byli w marynarkach i koszuli, tak więc doradzałbym jednak gajerek. Powodzenia
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: glowacz »

pytanie do Gombey i Seiko: pisaliście chłopaki że dostaliście się w styczniu na Sierpol, jak wam się pracuje po prawie pół roku? Jaką dostaliście pierwszą umowę, na rok czy 3 miesiące? Ciężkie warunki na dole? Ja własnie jestem po badaniach i w przyszłym tygodniu mam mieć szkolenie BHP. Pozdrawiam wszystkich starających się dostać do KGHM, naprawdę jest szansa baz znajomości, jestem kolejnym dowodem na to.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

witam. mam pytanko czy moze z rudnej do kogos juz dzwonili w sprawie przyjecia na stanowisko slusarza mechanika (oddzial szybowy) i zapraszali na rozmowe kwal?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Mam pytanko, ktoś się orientuje czy były już przyjęcia na Rudnej??Na oddział szybowy- ślusarz-mechanik, zadzwonili już do kogoś po rozmowie kwalifikacyjnej???
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

do mnie nie..
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

a kiedy miałeś rozmowę kwalifikacyjną, jeśli można wiedzieć?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

glowacz:
Pracuje mi się całkiem dobrze. Pracuję na oddziale elektrycznym szybowym i poza paroma miejscami nie jest źle. Na przodkach mają znacznie cięższe warunki. Pierwsza umowa jest na rok. Powodzenia i pozdrawiam.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Seiko »

Witam

tutifruti99 jaka grupa, facet ogarnij sie i zapomnij o grupie, prędzej zostane białym niz ty dostaniesz grupę. Starzy pracownicy muszą zabiegać o grupę a młodemu po roku dadzą zapomnij.
glowacz, gombey: Jak sie pracuje hu***o codziennie widzę przodki, trzeszczą stropy. Warunki pracy przy braku wentylacji, gorąca/duża wilgotność. Zarobki ok.2600 i jeszcze tną bo oddział nie nafedrował.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Marcino »

Staram się o pracę w kghm od jakiegoś czasu ale powoli zaczynam się zastanawiać czy warto ... 2600, plus dodatki myślę, że średnio miesięcznie będzie 3500. Praca w ciężkich warunkach na zmiany. Jeszcze ciekawe czy te 2600 to bez świątecznych? W tym momencie mam 4000 na 1 zmianę bez weekendów, czyli na początek miałbym kiche ...tyle, że z czasem dodatków coraz więcej...no i to co mnie ciągnie najbardziej to szybsza emerytura... :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mateusz_p_ »

na 8grupie masz 1580zł podstawy plus pare dodatkow. Z 4 sobotami masz jakies 2500 na łape. Co do emerytury to rząd coś sie zaczyna wtryniać do wieku, kombinują aby było minimum 50 lat i 25lat czystego dołu. Zobaczymy co sie wydarzy.
Jak masz prace za 4k to nie pchaj się na dół
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tomeczek »

kolega dobrze Ci podpowiada, jak masz prace za 4 k to nie pchaj sie na dol bo robi sie coraz gorzej, chyba ze masz studia, aspiracje i "szerokie plecy" zeby awansowac na dozor to mozesz isc, inaczej jak poznasz ta prace w wiecznym syfie, upale(nawet zima) a pod szybem -20 stopni bo bedziesz plul sobie w brode, bo pieniadze nie sa rewelacyjne. ja w zg na 8 grupie zarabiam mniej niz moj kolega w pugibie. on ma na reke 3500 bez swiatecznych, to jest kpina dopiero...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM