Nowy(a) na forum

Witam wszystkich, proszę o pomoc chcę wziąć kredyt hipoteczny w Nordea. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym bankiem. Proszę o radę.
Nowy(a) na forum

Nordea nie polecam ale polecam aukcje
otwierając swoją aukcję podajesz informacje na temat poszukiwanego produktu finansowego (np. kredytu hipotecznego). Twoja aukcja jest zaproszeniem, które kierujesz do banków: szukam kredytu – czekam na oferty. Na podstawie określonych przez Ciebie parametrów kwota kredytu, ilość rat, itp.), banki uczestniczące w serwisie będą składały Ci swoje propozycje. W aukcjach uczestniczą największe banki w Polsce.
http://pozyczka.oni.cc
otwierając swoją aukcję podajesz informacje na temat poszukiwanego produktu finansowego (np. kredytu hipotecznego). Twoja aukcja jest zaproszeniem, które kierujesz do banków: szukam kredytu – czekam na oferty. Na podstawie określonych przez Ciebie parametrów kwota kredytu, ilość rat, itp.), banki uczestniczące w serwisie będą składały Ci swoje propozycje. W aukcjach uczestniczą największe banki w Polsce.
http://pozyczka.oni.cc
Nowy(a) na forum

Jeśli szukasz kredytu a nie orientujesz się za bardzo w temacie najlepiej umów się z doradcą Open Finance, oni wyjaśnią Ci mniej więcej co oferują wszystkie banki, a jeśli zainteresuje Cię jakaś oferta umów się jeszcze z pracownikiem banku, żeby rozwinął twoją wiedzę o produkcie, ja tak zrobiłam i tak jest chyba najlepiej. Powodzenia
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nie róbcie błędu takiego jak mój znajomy. Zanim zdecydujecie się na jakikolwiek kredyt poczytajcie o pożyczkach. Swego czasu jak szukałem kredytu gotówkowego to dwa dni (dosłownie) spędziłem na forum kredytowym, żeby znaleźć najlepszą ofertę. A różnice naprawdę różnią się dość znaczenie od siebie szczególnie teraz - tutaj macie dość dobrze działające forum kredytowe.Roszpunka pisze:ja tam na mkredyt.net szukałam ale z tego co słyszałam nordea ssie:D
Dobrze też przejrzeć dział z opiniami o pożyczkach bo tam ludzie piszą wszystko co związane z niespodziankami.
Nowy(a) na forum

Warto też wykorzystać darmowe opcje takie jak kalkulator kredytowy żeby sprawdzić ile będzie nas to wszystko kosztowało.
byan
Nowy(a) na forum

Popularne są teraz chwilówki Konin z tego co się orientuję. Oprócz tego, jeżeli nie mamy najgorszej historii w BIK, skontaktować się z jakimś pośrednikiem finansowym który udzieli nam rady co do wyboru banku czy parabanku. Zanim podpiszemy dokumenty, przeczytajmy dokładnie naszą umowę, zorientujmy się dokładnie w kosztach, RRSO.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość