Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: damian398 »

a w tym Wigropol ile tobie zaproponowali?
Podanie dałem już do tej firmy w piątek drogą emailowa.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pawlo »

co z rekrutacją ślusarz-mechanik na sierpol napisane było ,ze do 18 marca jak się nie odezwą to nie są zainteresowani??? Odezwali się do kogoś?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: andziu888 »

do mnie dzwonli jakos 2 tyg temu i sie wypytawali jakie posiadam kursy uprawnienia itp i narazie cisza :(
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pawlo »

ja juz byłem na jednym castingu na sw 1 z tego co wiem jest 400 kandydatów na 20 miejsc troche masakra hehe
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: logic »

Witam!
Zwracam się do Was z pytaniem, jak jest z pracą biurową w kombinacie? Czy wiecie może coś nt. planowanych przyjęć? Jakie warunki trzeba spełniać, aby starać się o pracę, nie będąc seksowną blondynką?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

Ogłoszenia na stanowiska biurowe pojawiają się na stronie www.erekrutacja.kghm.pl (rzadko bo rzadko ale czasami są). Żeby otrzymać tam pracę za biurkiem nie trzeba być seksowną blondynką. Nie pomoże też dobre wykształcenie, doświadczenie i umiejętności. By pracować w którymkolwiek z biurowców potrzebne są przede wszystkim dobre znajomości (i to naprawdę konkretne plecy).
Freetekk
Freetekk

Post autor: Freetekk »

A nie wiecie , czy prawdą jest że BUDMAX ma kłopoty i zwalnia ludzi?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: damian398 »

prawda
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mateusz_p_ »

Jakie badania są robione w ZG przed rozpoczęciem pracy? Chodzi mi o stanowiska fizyczne, nie operatorów, typu slusarz-mechanik, próbkobiorcy itp
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Krew, mocz, laryngolog, okulista, neurolog, rtg klatki piersiowej, EKG, audiometria, spirometria, internista, badania wydolnościowe, badania psychotechniczne.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

neurolog o co pyta, jakies cwiczenia czy cos podczas badania wymaga ?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Z tego co pamiętam to pytał czy nie byłem leczony na jakieś przypadłości neurologiczne, następnie zbadał odruchy, potem kazał stanąć na złączonych nogach, wyciągnąć ręce do przodu, zamknąć oczy i dotknąć najpierw jedną, a potem drugą ręką czubka nosa. Było to chyba najkrótsze i najprostsze do przejścia badanie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Jak najlepiej trafić do DKJ ? Są jakieśkursy na sprawdzanie próbek? Słyszałem, że są kursy. Będę po tech. górniczym, najpierw zrobiłem tech ekonomiczne, teraz w trakcje nauki w MCKK. Muszę mieć pracę bez obciążeń kręgosłupa, typu próbkobiorca.
Freetekk
Freetekk

Post autor: Freetekk »

W takim razie praca próbkobiorcy nie jest dla ciebie, kręgosłup i kolana siadają jako pierwsze, żeby zrobić taką małą próbkę trzeba ją odpowiednio przygotować z dużej próby, to cięższa praca niż się wszystkim wydaje.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Jasne... z kogo ty chcesz debila zrobic ? Bierzesz probki wielkosc "góra" dłoni, głownie z tasmy, dajesz do woreczkow i wyjazd.
Picek wypowiadał sie na forum wczesniej, bo robi jako probkobiorca, tylko ze zrezygnował juz z forum, cytuje "Co się robi pobiera się z taśmy kawałki urobku i mieli daje sie do woreczków i to wszystko fucha"
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM