Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: krzysztof_aa »

Madro powiem tak nie pierd... mi tu bo biorę kredyty
Poza tym znam banki, które liczą odsetki tylko od wykorzystanego kredytu (a nie od "zaklepanego")
podaj mi taki Bank chętnie skorzystam, chyba mówisz o kredycie odnawialnym dla zwykłego smiertelnika:)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: MarDro »

krzysztof_aa pisze:
Poza tym znam banki, które liczą odsetki tylko od wykorzystanego kredytu (a nie od "zaklepanego")
podaj mi taki Bank chętnie skorzystam, chyba mówisz o kredycie odnawialnym dla zwykłego smiertelnika:)
Proszę bardzo - dla zwykłego śmiertelnika: mBank (jeśli chodzi o kredyt odnawialny).
Jeśli chodzi o kredyt hipoteczny również (tzw mBilans)

Chyba jednak słabo się orientujesz :D
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Obrazek

Media donoszą, iż burmistrz Nowego Jorku ogłosił, że miasto znajduje się na skraju bankructwa. Słyszę o tym już..hoo ! hooo ! ! ! ;-) , a może i jeszcze dłużej, gdy miastem zarządzali jego poprzednicy. I co ? I nic. Miasto nadal istnieje . Ale gdyby za skalę porównawczą przyjąć ludność Nowego Jorku ( około 8500000 ) i naszego Lubina ( około 75000 ), i ilość osób zasiadających w radzie miasta, to wg proporcji, wzorując się na Lubinie (23 radnych ), w Nowym Jorku powinno tych radnych być 2606 , a jest ich tylko 51 osób. Może więc należy podszepnąć Michaelowi Bloombergowi , żeby zwiększył ilość radnych do 2606, a będzie miał tak świetlaną przyszłość, jak nasz Lubin... :usmiech:
Obrazek
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM